• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pd enfeksiynu

canan123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba birşey danışıp ögrenmek istedim kadın doguma gittim bayanlar olan akıntıdan benim rahim bölgemle yumurtalıklar arasında birikmiş bu nedir inanın çok korkuyorum pıd diye birşey ilaç ve igne verdiler bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusnuz bunun zararı varmıdır.

pelvik inflamatuar hastalık belirtileri hastayı üzen bir hastalık.ıdrar yaparken yanma ağrı kötü kokulu akıntı kasıkta ağrı ultrasonda yumurtalıklar bölgesinde sıvı birikmesi olur.Tedavi edilmez ve ilerlerse kısırlık ve hatta ölüme kadar götürür.Ciddi bir hastalıktır.Cinsel yolla bulaşan enfeksiyon veya kötü hijyenik ortam mesela doğumda steril olunmaması veya kullanılan pedin sık değiştirilmemesi buna yol açar.ılaçlarını düzenli kullan ve doktora kontrole muhakkak git.Geçmiş olsun

çok saolun ama korkuyorum birazda ne bilim bekarım ya bu yüzden alllah korusun bebegim olmazsa ileride ya çok korkuyorum

Korkma canım sana teşhis konulmuş ve tedavisini oluyorsun daha sonrada kontrollerine git aksatma çocuğun da olur merak etme sadece tek yapman gereken düzenli kontrol

Back
X