Ovulasyon testi kullanıyor muydunKızlar 1 senedir hamilelik düşünüyorum ve olmuyor doktora gittiğimde polikistik over sendromu olduğunu söyledi ultrasonda bir şey görünmedi ama kan tahlillerinde çıktı reglim her ay düzenli oluyor kilomda yok sivilce kıllanma vs hiçbir belirtim yok nasıl hamile kalıcam bilmiyorum doğal yollarlarla hamile kalmak istiyorum doğum kontrol hapı zaten adetim düzenli kullanamam bana bu pcostan nasıl kurtulurum var mı önerileriniz o kadar sıkıldım ki
Geçen ay kullandım ilk defa denedim 1 kere çift çizgi gördüm ama deneyemedim birliktelik bu ay kullandım hiç yumurtlama olmadı çünkü adet olmama 10 gün kala bugün yine adet oldum ilk defa bu kadar erken adet oldumOvulasyon testi kullanıyor muydun
Bu kanamam bitsin yine ovülasyon denicem tam bu testi buldum başıma böyle erken adet olma olayı çıktıOvulasyon testi kullanıyor muydun
İnşallah olumlu sonuç alırsınızBu kanamam bitsin yine ovülasyon denicem tam bu testi buldum başıma böyle erken adet olma olayı çıktı
Ben de pcosum, adet düzensizliği vardı özellikle bende 6 yıl hamile kalamadım meğer vajinal enfeksiyonum varmış önce doktora gidin herhangi bir enfeksiyonunuz var ise bunun için tedavi olun bir de ben clife macun kullanmıştım onun etkisi var midir bilmem ama hem enfeksiyon tedavisi hem de macunu kullandıktan hemen sonra hamile kaldım. Umarım kolaylıkla gebelik olur sizinKızlar 1 senedir hamilelik düşünüyorum ve olmuyor doktora gittiğimde polikistik over sendromu olduğunu söyledi ultrasonda bir şey görünmedi ama kan tahlillerinde çıktı reglim her ay düzenli oluyor kilomda yok sivilce kıllanma vs hiçbir belirtim yok nasıl hamile kalıcam bilmiyorum doğal yollarlarla hamile kalmak istiyorum doğum kontrol hapı zaten adetim düzenli kullanamam bana bu pcostan nasıl kurtulurum var mı önerileriniz o kadar sıkıldım ki
Bende öyle ümit ediyorum doktor banada kendiliğinden hamile kalabilme ihtimalin var dedi yani 56 kiloyum acaba kilo mu vermem gerekiyor ama boyum 1.64 çok zayıf olunca çirkin oluyorum siz beni çok iyi anlarsınız hiçbir semptom göstermememe rağmen başıma bu geldi ve çok şaşırdımBen de pcosum, adet düzensizliği vardı özellikle bende 6 yıl hamile kalamadım meğer vajinal enfeksiyonum varmış önce doktora gidin herhangi bir enfeksiyonunuz var ise bunun için tedavi olun bir de ben clife macun kullanmıştım onun etkisi var midir bilmem ama hem enfeksiyon tedavisi hem de macunu kullandıktan hemen sonra hamile kaldım. Umarım kolaylıkla gebelik olur sizinbenim aşırı kilolu ve pcosu olan adetleri düzenli arkadaşım tedavisiz 1 yıldan sonra hamile kaldı hatta 2 bebeği arasında 1.5 yaş var yalnızca içinizi ferah tutun bir süre daha deneyin
Kilonuz gayet iyi ben 1.64 boy 71 kilo ile hamile kaldım hayatımın en kilolu dönemiydiKızlar 1 senedir hamilelik düşünüyorum ve olmuyor doktora gittiğimde polikistik over sendromu olduğunu söyledi ultrasonda bir şey görünmedi ama kan tahlillerinde çıktı reglim her ay düzenli oluyor kilomda yok sivilce kıllanma
Bende öyle ümit ediyorum doktor banada kendiliğinden hamile kalabilme ihtimalin var dedi yani 56 kiloyum acaba kilo mu vermem gerekiyor ama boyum 1.64 çok zayıf olunca çirkin oluyorum siz beni çok iyi anlarsınız hiçbir semptom göstermememe rağmen başıma bu geldi ve çok şaşırdım
vs hiçbir belirtim yok nasıl hamile kalıcam bilmiyorum doğal yollarlarla hamile kalmak istiyorum doğum kontrol hapı zaten adetim düzenli kullanamam bana bu pcostan nasıl kurtulurum var mı önerileriniz o kadar sıkıldım ki
Pcos var mıydıKilonuz gayet iyi ben 1.64 boy 71 kilo ile hamile kaldım hayatımın en kilolu dönemiydi
Evet, 3-4 ayda bir regl oluyordum hattaPcos var mıydı
Doğum kontrol hapı kullandıysanız oda işe yarıyor kullanıp bırakanların çoğu sonradan hamile kalmış oluyorEvet, 3-4 ayda bir regl oluyordum hatta
Yani benim genelde anladığım bu oldu tabi belki yanlıştır :)Doğum kontrol hapı kullandıysanız oda işe yarıyor kullanıp bırakanların çoğu sonradan hamile kalmış oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?