• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcosta kullanılan ilaçlarla ilgili lütfen yardım edin..

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Cidden kafayı yemek üzereyim ! 2 ay önce devlet hastanesinde gittiğim doktor muayene etmeden söktürücü ve doğum kontrol hapı dayadı yolladı pcos geçmez diye... Ertesi gün özel hastaneye gittim ultrasonla baktı kist yok hormon testi yapalım dedi... Özelde pahalıydı açıkçası devlette yaptırırım gelecek ay dedim döndüm..

Bu ay yine geciktim aktardan bitki çayları karışımlar aldım buhar banyoları derken yine olmadı (hemen etki etmez biliyorum zaten) tarlusal kullandım yine ve dün adet oldum.

Bugün yine devlet hastanesine gittim-farklı bir doktor- doktor hanım sağolsun:

Pcos kalıtsal dedi asla geçmez , doğum kontrol hapı kullanmaktan başka çaren de yok dedi. Gebelikte zorluk çıkabilir ama çıkmayada bilir bunu Allah bilir dedi...

Evlenene kadar doğum kontrol hapı kullan sonra korunmadan bebek için çalış dedi... Ve diena35 vereceğim hormon sonuçlarından sonra dedi... Ama ben istemiyorum diena35 çünkü çapada bir prof. arkadaşıma asla diena35i önermiyorum demiş :26:

Ya şimdi kararsız kaldım ne yapacağım ben... Ablam da yazz24+4 kullan dedi... Sizce aynı etkiye sahip midir???

Allah rızası için yardım edin ya... Bitkilere devam mı edeyim yoksa ilaç mı alayım...

Back