canım bak en baştan anlatayım: ben kendimi bildim bileli ilaçla adet oluyorum.sürekli kistlerim olurdu.....evlendim bir yıla yakın bekledik bebek olmadış tedaviye başladık.daha soğan kürünü de hiç duymamışım.klomen verdi doktor kulandım kis yaptı.bi daha verdi yine aynı şey.serephane verdi yine aynı şey yumurtam gelişmedi.neyse bu siteyle tanıştım ve soğan kürünü duyunca hemen denedim.
adetin 5. günü klomene başla ve 8.gün soğan kürüne başla sabah akşam olmak üzere.ben buyuk bi soğan ve bir buçuk su bardağı su olarak kullanıyorum.yumurta takibine git.yumurtan inş gelişecektir.gelişip çatlayana kadar yumurta takibine git ve soğanı da kullan.çatladı mı bırakırsın.
canım ben de incir kürü kullandım ama bende hiiiiç yumurtam tepki vermedi ve prolaktinim fırladı.pkolularda prolaktini yükseltmesi yuksek ihtimalmış.saraçoğlu söyledi.ssende olumlu tepki verebilir bilemem.
şu an benim adetimin 11. günü.yumurta takibindeyim dün doktorum 9-10 mm dedi.yarın da gidecem eminim ki buyumuştur çünkü soğan kullanıyorum:)))
soağn kullandığımdan beri tek bir kis oluşmuyo bende.yumurtalığım tertemiz rahim duvarım kalın:)
canım ben her ay böyle uyguluyorum ve sonuç alıyorum ama daha bebeiş gelmedi
inş bu ay gelir bebişim