Pcosluyum ovulasyonla ilgili sorum var

Ahu_Leyan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
66
16
3
29
Merhabalar ben pcosluyum, merak ediyorum pcoslu olup ovulasyon testi kullanarak pik görüp hamile kalabilen oldu mu ? Benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız, bu ay ovulasyon denemek istiyorum da.

Merhabalar ben pcosluyum, merak ediyorum pcoslu olup ovulasyon testi kullanarak pik görüp hamile kalabilen oldu mu ? Benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız, bu ay ovulasyon denemek istiyorum da.
Aynen bende pcosluyum bu ay baslamak istiyorum bu ovulasyon testine.. bakalm nasil olcak.

Test bu durumlarda işe yaramaz benim sürekli (adet gününde bile) pozitif çıkıyordu

Selam, bende ayni durumdayim. Pcos var ovulasyon testlerinde pik gormemistim hic, kist vs olmustu hatta. Bu ay ilk kez dün gördüm. Adetin 20. Gunu gorebildim.
Size tavsiyem pcosda yumurta gec catlayabiliyor testi 25-26. Gunlere kadar devam edin.
Onceden bir kere daha boyle pik gordugum ay kimyasal gebelik gecirmistim

Selam, bende ayni durumdayim. Pcos var ovulasyon testlerinde pik gormemistim hic, kist vs olmustu hatta. Bu ay ilk kez dün gördüm. Adetin 20. Gunu gorebildim.
Size tavsiyem pcosda yumurta gec catlayabiliyor testi 25-26. Gunlere kadar devam edin.
Benim silik şu anda hala 25.gün. teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Bende pcosum pik de çatlama da görebiliyorum bebek olmadı henüz iki ay oldu zaten

Kızlar benimde bugün adetin 33.gunu hala yapmaya devam ediyorum ilacsizda adet olmuyorum bugün en son alttaki iki tanesi biraz koyulasti.hala devam ediyorum yapmaya.Dün duphaston başladım bide pozitifi yakalayamayinca.sondaki biraz ümit verdi bana
IMG_20250321_202308.webp

Benimde pozitif olmuyor pozitifte direkt beklemeden koyu çıkması lazım sanirim.

Ben bu ay adet bitiminin ertesi günü başladım. Tam 20. Günde görebildim onuda şans eseri yakalayabildim umudum kalmamıştı olmaz diye. Sonra lekelenmeli bi yumurtlama kanaması geçirdim 3 gün. O üç günün ilk günü pikti sonrası silindi. Pcosum kesin yumurtlama mı çatlama oldu mu emin değilim :) bugün yumurtlamadan sonraki 7. Günüm bakalım birkaç güne belli olur. Testiniz varsa elinizde bırakmayın :) şans getirsin💖

Kızlar bende ovulasyon testlerimi atacağım. Çatlama olmus mu yardim eder misiniz

Eklentiler

• 20250322_002417.webp
    20250322_002417.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 18
  • 20250322_002508.webp
    20250322_002508.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 20
  • 20250322_002543.webp
    20250322_002543.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 17
  • 20250322_002612.webp
    20250322_002612.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 16
  • 20250322_002642.webp
    20250322_002642.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 18
Evet doğru pco olup sürekli pik gosterecek diye birşey yok ki ben ileri derece pcosm ilk defa bu ay test yaptım dün yapmadım hatta yoğunluktan ama hafiften karın kasik ağrım vardı bugün son defa yapacağım bir daha yapmicam dedim ne de olsa pik olmuyor dedim kendi kendime. 22. Gün de pik gördüm şükür.

Evet doğru pco olup sürekli pik gosterecek diye birşey yok ki ben ileri derece pcosm ilk defa bu ay test yaptım dün yapmadım hatta yoğunluktan ama hafiften karın kasik ağrım vardı bugün son defa yapacağım bir daha yapmicam dedim ne de olsa pik olmuyor dedim kendi kendime. 22. Gün de pik gördüm şükür.
Hatta 22. Gün değil yanlış yazmışım tam 28. Gün yakaladım pik durumunu

Back
X