Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende pcosluyum bu ay baslamak istiyorum bu ovulasyon testine.. bakalm nasil olcak.Merhabalar ben pcosluyum, merak ediyorum pcoslu olup ovulasyon testi kullanarak pik görüp hamile kalabilen oldu mu ? Benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız, bu ay ovulasyon denemek istiyorum da.
Test bu durumlarda işe yaramaz benim sürekli (adet gününde bile) pozitif çıkıyorduMerhabalar ben pcosluyum, merak ediyorum pcoslu olup ovulasyon testi kullanarak pik görüp hamile kalabilen oldu mu ? Benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız, bu ay ovulasyon denemek istiyorum da.
Sürekli olarak en koyu çizgi mi çıkıyordu yani sürekli pik gibi miydiTest bu durumlarda işe yaramaz benim sürekli (adet gününde bile) pozitif çıkıyordu
Umarım ilk aydan hamile kalırsınız sağlıkla bende çok merak ediyorum faydasını gören var mı acaba diyeAynen bende pcosluyum bu ay baslamak istiyorum bu ovulasyon testine.. bakalm nasil olcak.
Evet aynen öyleSürekli olarak en koyu çizgi mi çıkıyordu yani sürekli pik gibi miydi
Bakalm regl olduktan sonra baslicamUmarım ilk aydan hamile kalırsınız sağlıkla bende çok merak ediyorum faydasını gören var mı acaba diye
Selam, bende ayni durumdayim. Pcos var ovulasyon testlerinde pik gormemistim hic, kist vs olmustu hatta. Bu ay ilk kez dün gördüm. Adetin 20. Gunu gorebildim.Merhabalar ben pcosluyum, merak ediyorum pcoslu olup ovulasyon testi kullanarak pik görüp hamile kalabilen oldu mu ? Benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız, bu ay ovulasyon denemek istiyorum da.
Benim silik şu anda hala 25.gün. teşekkür ederim tavsiyeniz için.Selam, bende ayni durumdayim. Pcos var ovulasyon testlerinde pik gormemistim hic, kist vs olmustu hatta. Bu ay ilk kez dün gördüm. Adetin 20. Gunu gorebildim.
Size tavsiyem pcosda yumurta gec catlayabiliyor testi 25-26. Gunlere kadar devam edin.
Onceden bir kere daha boyle pik gordugum ay kimyasal gebelik gecirmistim
Umutsuz olmam istemiyorum ama daha da nasıl bir yol izliycez bilmiyorumBende pcosum pik olmuyor hep silik
Evet doğru pco olup sürekli pik gosterecek diye birşey yok ki ben ileri derece pcosm ilk defa bu ay test yaptım dün yapmadım hatta yoğunluktan ama hafiften karın kasik ağrım vardı bugün son defa yapacağım bir daha yapmicam dedim ne de olsa pik olmuyor dedim kendi kendime. 22. Gün de pik gördüm şükür.Selam, bende ayni durumdayim. Pcos var ovulasyon testlerinde pik gormemistim hic, kist vs olmustu hatta. Bu ay ilk kez dün gördüm. Adetin 20. Gunu gorebildim.
Size tavsiyem pcosda yumurta gec catlayabiliyor testi 25-26. Gunlere kadar devam edin.
Onceden bir kere daha boyle pik gordugum ay kimyasal gebelik gecirmistim
Evet çatlama olmuşKızlar bende ovulasyon testlerimi atacağım. Çatlama olmus mu yardim eder misiniz
Hatta 22. Gün değil yanlış yazmışım tam 28. Gün yakaladım pik durumunuEvet doğru pco olup sürekli pik gosterecek diye birşey yok ki ben ileri derece pcosm ilk defa bu ay test yaptım dün yapmadım hatta yoğunluktan ama hafiften karın kasik ağrım vardı bugün son defa yapacağım bir daha yapmicam dedim ne de olsa pik olmuyor dedim kendi kendime. 22. Gün de pik gördüm şükür.