Çok iyi olur bu deneme başarılı veya başarısız olursa yazarım mutlaka. Kaç kere daha bu şekilde devam ediyorlar doktor bu da olmazsa şunu yaparız felan dedi mi sizeMerhaba bende 28 aralıkta iğne vurdum yine aynı günlerde ilişki önerdi. Benim üçüncü denemem femara ve ovitrelleyle. Ben progesteran kullanmadım hiç. Ama çok erken test yapıyorsunuz iğneden dolayı pozitif çıkar. Haftaya cuma yani 12 ocakta test yapabilirsiniz. Haberleşelim mutlaka sonuçlarımızla ilgili merak ettiğiniz bişey olursa konuşabiliriz.
İğneden pozitif olur cnnm 15.gun yap testPcosluyum 68kiloyum 3ayda bir adet oluyorum femara kullandım 5gün günde iki tablet iki adet yumurtam gelişti 28 aralıkta ovıtrella vuruldum doktor cuma cumartesi pazar ilişki önerdi ek olarakta Progestan 200verdi doktor sabah akşam vajinal olarak atıyorum üç gündür test yapıyorum pozitifim ama iğnenin etkisi ile doğru sonucu 14gğn sonra dedi doktor benim gibi sonucu pozitif olan var mı Hamile kalan var mj veya sonra negatife dönen var mı
Bende Çankırı’dayıö hangi özel hastaneye gidiyorsunuzBen aklıma geldiğince en baştan anlatıyım. İlk başta akışına bıraktım kendiliğinden olmadı. Sonra ovulasyon testlerine başladım ilk ay tutmadı. İkinci ay oldu ama kimyasal gebelik gibi bişeydi beta hcg 11 çıktı haftaya tekrar tahlil verecektim regl oldum. Bi ay daha ovulasyon testiyle denedim yine olmadı. Devlet hastanesine kadın doğuma randevu aldım karabükte maalesef çok iyi değil üç ay bi sorun var mı diye gittim geldim kan testleri vs derken 2.5-3 ay kaybettim.( Bir tahlil sadece adetin 21. Günü veriliyordu biri haftasonuna diğer ayda bayrama denk geldi iki ay gitti). En son özele gittim femara otrivelle denedim ilk ay olmadı. İkinci ayda aynı tedaviyle devam ettim ama yine tutmadı. Tutmayıp regl olunca regl bittikten sonra hsg çekildi o ayda korunmamı söyledi doktor. Bu arada tahliller her şey temiz eşimede testler yapıldı normal. Bu ay yine femara otrivelle denedik sonuç bekliyorum. Doktorum istersen aşılama deneyebiliriz dedi ama kabul etmek istemedim hemen. Yaşım 23 biraz daha denemek istedim. Bende durumlar böyle:)
Bende gonalf iğne kullandım pcosluyum ve yumurtalar büyüdü şimdi de ovitrelle ve progestan verdi gün aşırı yapmamızı önerdi. İnşallah olur yaPcosluyum 68kiloyum 3ayda bir adet oluyorum femara kullandım 5gün günde iki tablet iki adet yumurtam gelişti 28 aralıkta ovıtrella vuruldum doktor cuma cumartesi pazar ilişki önerdi ek olarakta Progestan 200verdi doktor sabah akşam vajinal olarak atıyorum üç gündür test yapıyorum pozitifim ama iğnenin etkisi ile doğru sonucu 14gğn sonra dedi doktor benim gibi sonucu pozitif olan var mı Hamile kalan var mj veya sonra negatife dönen var mı
Bekleme süreci nasıl gidiyor :)Çok iyi olur bu deneme başarılı veya başarısız olursa yazarım mutlaka. Kaç kere daha bu şekilde devam ediyorlar doktor bu da olmazsa şunu yaparız felan dedi mi size
Hala testlerim negatif hiç hamile gibi belirtilerim yok sonuç negatif çıkıcak galibaBekleme süreci nasıl gidiyor :)
Kimyasal mı oldu yoksa ovitrelle etkisiyle mi test yaptınız ?Merhaba ben de femarayla ilk denememde önce pozitif sonra negatif gördümİnşallah sizinki hep pozitif kalır
O kısmını ben de anlayamadım. Doktorum adet olmuşsunuz dedi ama ben hayatımda hiç böyle bir adet olmadım çok ağrılı ve çok kanamalıydı… o sıralar test de vermediğim için sonsuza kadar öğrenemeyeceğimKimyasal mı oldu yoksa ovitrelle etkisiyle mi test yaptınız ?
İnşallah en yakın zamanda gönlünüzce olur her şeyO kısmını ben de anlayamadım. Doktorum adet olmuşsunuz dedi ama ben hayatımda hiç böyle bir adet olmadım çok ağrılı ve çok kanamalıydı… o sıralar test de vermediğim için sonsuza kadar öğrenemeyeceğim
İnşallah sizin de aynı şekildeİnşallah en yakın zamanda gönlünüzce olur her şeytedaviye devam mı peki ?
Ay hadi inşallahhİnşallah sizin de aynı şekildedevam devam bu ikinci ayım
İnşallah canım benim yarın yumurtalarımı ölçecek doktorAy hadi inşallahh