Pcoslu olup bebek düşünenler burayaaa🥹3 aylık bebek deneme sürecim ve tüm umutsuzluklarıma rağmen bize tutunan miniğim ❤️

nursenathegirlll

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
133
30
22
1 yıl önce pcos teşhisi koyuldu ve tedavi olmadan bebek denemenin sadece psikolojimi zorlayacağını söylediler . Hiç bebek fikrim olmamasına rağmen çevreden aldığım kulaktan dolma bilgilerle yaşım ilerledikçe hiç olmaz korkusuyla denemeye başladık . İlk ay folik asit kullandım keçi boynuzu pekmezinden tutun cevize fındığa kadar herşeyi yedim beslenmemi düzene soktum . İlk ayın sonunu zor yaptım heyecandan ama normal döngümden üç gün önce regl oldum . İkinci ay ovulasyon testini kullandım gün gün denedim bazen ağladım bazen oldu dedim ama yine olmadı . İkinci ayın sonunda bu site ile tanıştım. Pcoslu kadınların yıllarca çocuk sahibi olmak için verdikleri mücadelelerini okudum ve uzun bir süre çocuk defterini kapatmaya karar verdim çünkü istesem de olmayacaktı . Psikolojik olarak zor toparlansam da hemen bir işe başladım ve kafamı başka yerlere verdim . Dolabımı yeniledim istediğim yerleri gezdim bir yandan da çalıştım. İşteki 15 . Günümde karnıma ani bir ağrı girdi ve ben umursamaz bir biçimde pedimi takıp çalışmaya devam ettim 😂 5 gün geçti baktım gelen giden yok işyerindeki ablaların gazıyla bir test yaptım ve üç dört saniye içerisinde ikinci çizgiyi gördüm. O an ne yaşadım size anlatamam ayaklarım yerden kesildi bağıra bağıra eşime koştum 🥹 velhasıl inanın allaha bıraktığınız anda mükâfatlandırılıyorsunuz . Akışına bırakın düşünmeyin kafanızı yormayın

1 yıl önce pcos teşhisi koyuldu ve tedavi olmadan bebek denemenin sadece psikolojimi zorlayacağını söylediler . Hiç bebek fikrim olmamasına rağmen çevreden aldığım kulaktan dolma bilgilerle yaşım ilerledikçe hiç olmaz korkusuyla denemeye başladık . İlk ay folik asit kullandım keçi boynuzu pekmezinden tutun cevize fındığa kadar herşeyi yedim beslenmemi düzene soktum . İlk ayın sonunu zor yaptım heyecandan ama normal döngümden üç gün önce regl oldum . İkinci ay ovulasyon testini kullandım gün gün denedim bazen ağladım bazen oldu dedim ama yine olmadı . İkinci ayın sonunda bu site ile tanıştım. Pcoslu kadınların yıllarca çocuk sahibi olmak için verdikleri mücadelelerini okudum ve uzun bir süre çocuk defterini kapatmaya karar verdim çünkü istesem de olmayacaktı . Psikolojik olarak zor toparlansam da hemen bir işe başladım ve kafamı başka yerlere verdim . Dolabımı yeniledim istediğim yerleri gezdim bir yandan da çalıştım. İşteki 15 . Günümde karnıma ani bir ağrı girdi ve ben umursamaz bir biçimde pedimi takıp çalışmaya devam ettim 😂 5 gün geçti baktım gelen giden yok işyerindeki ablaların gazıyla bir test yaptım ve üç dört saniye içerisinde ikinci çizgiyi gördüm. O an ne yaşadım size anlatamam ayaklarım yerden kesildi bağıra bağıra eşime koştum 🥹 velhasıl inanın allaha bıraktığınız anda mükâfatlandırılıyorsunuz . Akışına bırakın düşünmeyin kafanızı yormayın
Üç ay da umutsuzlanmak mı?? Bence bu olmamış senelerce bekleyenler var..hayırlı olsun gözün aydın

Ha şunu da eklim demişsin ya konuştuğumuzda sende umutsuzdun diye farkımız çok ben 3 ay beklemeyle umutsuz değildim ben 5 senelik evli 5 düşük yaşamış biri olarak umutsuz olmuş olabilirmiyim??

Pcosta sadece pcos etkili degil maalesef
Amh,lh,fsh,dusuk oykusu,adet duzensizligi,direncli/direncsiz pcos durumlari daha bir suru cesitleri var
Herkesin yasadigi kendine zor bu sureclerde
Saglikla kucagina alirsin inşallah 🥰

Dert yarıştırmak neden ki? Herkesin yokuşları da zorlukları da kendine. Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın🙏 Pcos sebebiyle endişe duyan hemcinslerimizi rahatlatacaktır 3. ayda gebelik haberi almanız🌸

Pcosta sadece pcos etkili degil maalesef
Amh,lh,fsh,dusuk oykusu,adet duzensizligi,direncli/direncsiz pcos durumlari daha bir suru cesitleri var
Herkesin yasadigi kendine zor bu sureclerde
Saglikla kucagina alirsin inşallah 🥰
Merhaba dirençli pcos olduğu nasıl anlaşılır biliyor musunuz?

Ben pcos sebebiyle denemekten ve olmayacağından korkan benim gibi olup cesaret edemeyen birilerine umut olmak için yazdım . Kimin ne yaşadığını bilemezsiniz , sizin çerez dediğiniz birilerinin hayatının en zor dönemi olabilir :)
Benim yaşadıklarımı duysan inan kendi yaşadıklarına şükrederdin. Bende pcoslu biri olarak 5 senedir bekliyorum

Bir pkolu olarak 14 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. Belki daha da uzayacak bu süre. Belki hiç olmayacak. Maşalllah 3 ayda hemen hamile kalmışsın. Çok sevindim adına. Sağlıkla kucağına al inşallah

Yeme şeklimi değiştirdim yürüyüş yapıyorum 6 kilo fazlam olmasına rağmen 8 kilo verdim pcos için takviye kullanıyorum içerisinde inositol var. Yani herşeyin bilincindeyim. Ama olmuyor
İnan bana olur kafandan sil tamamen ve her seyi inanarak yap o zaman mucize gibi geliyor
Yasamis biriyim ben de kafadan silince olacagina inanmayan biriydim gercekten oyle oluyormus (pcosluyum)

X