- 8 Ağustos 2024
- 133
- 30
- 22
- Konu Sahibi nursenathegirlll
1 yıl önce pcos teşhisi koyuldu ve tedavi olmadan bebek denemenin sadece psikolojimi zorlayacağını söylediler . Hiç bebek fikrim olmamasına rağmen çevreden aldığım kulaktan dolma bilgilerle yaşım ilerledikçe hiç olmaz korkusuyla denemeye başladık . İlk ay folik asit kullandım keçi boynuzu pekmezinden tutun cevize fındığa kadar herşeyi yedim beslenmemi düzene soktum . İlk ayın sonunu zor yaptım heyecandan ama normal döngümden üç gün önce regl oldum . İkinci ay ovulasyon testini kullandım gün gün denedim bazen ağladım bazen oldu dedim ama yine olmadı . İkinci ayın sonunda bu site ile tanıştım. Pcoslu kadınların yıllarca çocuk sahibi olmak için verdikleri mücadelelerini okudum ve uzun bir süre çocuk defterini kapatmaya karar verdim çünkü istesem de olmayacaktı . Psikolojik olarak zor toparlansam da hemen bir işe başladım ve kafamı başka yerlere verdim . Dolabımı yeniledim istediğim yerleri gezdim bir yandan da çalıştım. İşteki 15 . Günümde karnıma ani bir ağrı girdi ve ben umursamaz bir biçimde pedimi takıp çalışmaya devam ettim 5 gün geçti baktım gelen giden yok işyerindeki ablaların gazıyla bir test yaptım ve üç dört saniye içerisinde ikinci çizgiyi gördüm. O an ne yaşadım size anlatamam ayaklarım yerden kesildi bağıra bağıra eşime koştum velhasıl inanın allaha bıraktığınız anda mükâfatlandırılıyorsunuz . Akışına bırakın düşünmeyin kafanızı yormayın