Aşılama Pcoslu olup aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ee kızlar kimse var mı asilama yaptirip bekleyen belirtiler falan ne durumdasiniz
Ben de perşembe günü yaptırcam aşılama, işlem nasıl ağrılı mı biraz korkuyorum açıkçası. Bende de pko var 2 yıldır istiyoruz ama yumurtalarım gelişmiyor doktor yumurtlama tembelliği var dedi. 12 gün iğne vurdum gonal f. Bu gece de çatlatma iğnesi vurucam, perşembe de kısmet olursa aşılama olacak, sizin süreç nasıldı anlatır mısınız biraz daha önce klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım ama işe yaramadı sonra tedaviyi bıraktım kendim denemek istedim baktım olmuyor rahim filmi de çektirdim, rahim filminden sonra olabilir dediler birkaç ay da öyle denedim, ovulasyon testi aldım yumurtlama çatlama günlerini sonrasını da değerlendirdim ama bir türlü nasip olmadı, inşallah bu aşılamaya olacak gibi hissediyorum, Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Ayni anlattigin gibiyim bende. 2 senedir istiyoruz. Pcos var. Yumurtalarim çalişmiyormuş. Herkez iğneli yaptirmiş ama ben sadece hap kullandim. İşlem 5 dakkalik bişey hiç korkma bende korkmuştumda amann bumuymuş dedim 11. Günüm aşilamada. Doktorum aksine herkezin dediğinin tam tersini dedi ilk 4 gün normal hayatina devam et hatta haraket et spermler yapişsin iyice dedi. Sonraki günler yatişa geçtim. Belirtilerim çok ama ümitlenmek istemiyorum çok akintim geliyo. Kasiklarim da adet agrisi vardi ilk 8-9 gün. Şuan gögüslerime hassas. Karnım çok şiş ve günde 1 kere tuvalete giden ben şuan 4-5 kere gidiyorum bi ümit bekliyorum benim az kaldi bakalim ne çikicak sonuç

Aslında yarın da 12. Günün olacak kan ver bence belli olur, nasıl dayababiliyorsun ben şimdiye kaç kez test yapmıştım inşallah hamilesindir canım bize de haber ver mutlaka

Aslında yarın da 12. Günün olacak kan ver bence belli olur, nasıl dayababiliyorsun ben şimdiye kaç kez test yapmıştım inşallah hamilesindir canım bize de haber ver mutlaka
Dayanamiyorum galiba dün normal yaptim negatifdi. Bugunde erken gebelik yaptim varla yok arasi sip silik bi cizgi vardi. Yarin gene yapicam bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…