İnşallah iiyii haberlerini alalımmAynin durumdayiz 78 kiloydum 5 kilo verdim6 mayisda aşilama yaptirdim bakalim bi heyecan bekkiyoruz
Merhaba canim.nasilsin? Varmi bebiş tüp bebekten olan peki? Ben sana bisey demek istiyorum yakin bir akrabam senin gibi bir tüpü alinmisti cünkü cikolata kisti vardi kocaman aldilar bi yumurtaligini sonra doktor sansimiz var tek yumurtalikdan yumurtlayarak hamile kalabilirsin dedi ve catlama iğneleriyle hamile kaldiBen de pcos um,benim de bir aşilamaa tecrubem var,ama olmadi,ikincisi de iptal oldu sağ tupum alindigi icin ve ve tum gelisen yumurtalarim sagda oldugu icin denemedik.benn tup bebege gectim daha fazla beklememek icin yaş 34,9 yillik evliyim,hemen cocukk istiyorsan 2 kez dene derim aşilamayi,olmuyorsa tup e gec.pcos lular tup bbekte avantajlilar,gonlunce olsun hersey
Merhaba canim,evet hamileyim 4 mayista ogrendim,ptesi de kese gorundu,haftaya da kalp atisi kismetse insallahMerhaba canim.nasilsin? Varmi bebiş tüp bebekten olan peki? Ben sana bisey demek istiyorum yakin bir akrabam senin gibi bir tüpü alinmisti cünkü cikolata kisti vardi kocaman aldilar bi yumurtaligini sonra doktor sansimiz var tek yumurtalikdan yumurtlayarak hamile kalabilirsin dedi ve catlama iğneleriyle hamile kaldi
Cok sevindim canim allah hayirli etsin insallah banada nasip olurMerhaba canim,evet hamileyim 4 mayista ogrendim,ptesi de kese gorundu,haftaya da kalp atisi kismetse insallahcatlatma igneleriyle,yumurtlama takibiyle cok denemeler yaptim canim ben.tabiki tek tüp varsa ihtimal mutlaka var,yeterki ordan yumurtla,ama ben artik beklemek istemedim acikcasi,tek tuple hamile kalanlar,doguranlar var..
Sagol canim,sağlikla ilerlesin de..daha çok gencsin ben 26 yasinda evlendim,2-3 yil istemedim,2 tane dogal oldu biri dis gebelik digerinde degerler artmadi,2 si de yumurtlama takibiyle biri yine dr hatasindan tupum duzgun alinmadigi icin yine dis gebelik vs...5yildir ugrasiyordum dogal olsun diyeCok sevindim canim allah hayirli etsin insallah banada nasip olurşu genc 25 yaşimda cektigim cile cok yorucu oluyor bebek olayi...
Amin canim sagol güzel dileklerin icin , ya etrafimi sorma zaten laf sokup duruyolar icimi kanatip duruyolar.. zaten seneye 2 yil olcak deneme 3 yil evliyz bizde bakalm belki aşilama yaptirirzSagol canim,sağlikla ilerlesin de..daha çok gencsin ben 26 yasinda evlendim,2-3 yil istemedim,2 tane dogal oldu biri dis gebelik digerinde degerler artmadi,2 si de yumurtlama takibiyle biri yine dr hatasindan tupum duzgun alinmadigi icin yine dis gebelik vs...5yildir ugrasiyordum dogal olsun diyekeske bu kadar ugrasmasaydim,bir tup bebek parasi kadar harcamisimdir zaten.en az iki sene aşilamadir,yumurtlama takibiyle dene derim,bir de bu kadar kafana takma,etrafin dediklerini hele ozellikle.sen gercekten istiyor musun?ve hemen mi?2 yil dene,baktin olmadi tup bebege gec derim,umarim dogal olur canim,allah gonlune gore sağlik ve hayirliysa versin
Asılama ile mi hamile kaldınızMerhaba canim,evet hamileyim 4 mayista ogrendim,ptesi de kese gorundu,haftaya da kalp atisi kismetse insallahcatlatma igneleriyle,yumurtlama takibiyle cok denemeler yaptim canim ben.tabiki tek tüp varsa ihtimal mutlaka var,yeterki ordan yumurtla,ama ben artik beklemek istemedim acikcasi,tek tuple hamile kalanlar,doguranlar var..
Evet demeyi çok isterdim amaAsılama ile mi hamile kaldınız
Olsuuunn hayırlısı öyleymiş bu kötü bişey değil Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin insallahhEvet demeyi çok isterdim amatüp bebek ile hamile kaldim
Evet demeyi çok isterdim amaAsılama ile mi hamile kaldınız
O yeterki sağlikli olsun,Olsuuunn hayırlısı öyleymiş bu kötü bişey değil Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin insallahh
Ben 4 5 ayda adet görüyorum hatta artik karnim rahatlasin diye tarhusalla kendim oluyorumSewalcim merhaba bende 25 yasindaym pcosum suan da 3 yillilk evliyim hic olmadi benimde seneye bende aşilama yapcam cocuk olayina simdilik ara verdik klomen cok kullandim yumurta catlama ilaclarindan kilo cok önemliymis tabi ben balina gibi oldum nasi olsn cocukzoraki 6 kilo verdim adet düzenli olmaya başlarsa kendiligindende olabilir.. senin de adet düzensizligin varmi?
Canim 4 -5 ayda olmak iyi ben bir sene adet görmedim duphaston ile söküldügümde oksitlenmis okadar kan geldiki ..Ilunga -F arastir al lütfen omega3 tüket eger ilunga -F pahali geliyorsa inofolic kombi yada Prowoman saşe toz al inositol adeti düzenleyen bir takviye ayrica omega3 ve koenzim Q10 adetimi düzenledi 2-3 ayda bir olabiliyorum vitaminlerle birlikte 6 aylik duphaston tedavisi gördüm insallah hamilesindir son durumdan haberdar edersen sevinirim:) test yaptinmi hic?Ben 4 5 ayda adet görüyorum hatta artik karnim rahatlasin diye tarhusalla kendim oluyorumaşilamamin 10. Günü bir çok belirti var heyecandan ölcem artik
Dedijlerine bakicam eczaneme soruyum bakiyim tesekkur ederimCanim 4 -5 ayda olmak iyi ben bir sene adet görmedim duphaston ile söküldügümde oksitlenmis okadar kan geldiki ..Ilunga -F arastir al lütfen omega3 tüket eger ilunga -F pahali geliyorsa inofolic kombi yada Prowoman saşe toz al inositol adeti düzenleyen bir takviye ayrica omega3 ve koenzim Q10 adetimi düzenledi 2-3 ayda bir olabiliyorum vitaminlerle birlikte 6 aylik duphaston tedavisi gördüm insallah hamilesindir son durumdan haberdar edersen sevinirim:) test yaptinmi hic?
Tamam canim rica ederimDedijlerine bakicam eczaneme soruyum bakiyim tesekkur ederimBugun 10. Gunum yaptim ama tek çizgi erken olgunu bile bile yaptim meraktan perşembeye kadar dayanirsam o gün yapicam tekrar
Sen ne durumdasin asilama yaptirmişmiydinTamam canim rica ederimhadi hayirlisi bence yapma birak süpriz olsun sil at kafandan ama olmasada üzülme hic ummadigmiz anda olcak biliyomusun bu hep öyleymis zaten
Yok canim ben sadece klomenle denedim 3 kez tutmadi seneye artik suan baska problemlermiz var malesefSen ne durumdasin asilama yaptirmişmiydin
Rabbim inşallah en hayirlisindan hepimize evlat verir uğraşlarimiz karşiliksiz kalmicak bir gün inaniyorumYok canim ben sadece klomenle denedim 3 kez tutmadi seneye artik suan baska problemlermiz var malesef
Insallah sewalcim bende inaniyorum bazen umudum kirilsada kalmasada hayal ediyorum nasip kismet napalim duamda israrci olmakdan baska elimden bisey gelmezRabbim inşallah en hayirlisindan hepimize evlat verir uğraşlarimiz karşiliksiz kalmicak bir gün inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?