Pcoslu gebeliğin başlarında kasıkta sancı

kendihalindebirii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
52
13
88
Merhabalar arkadaşlar. Bende pcos vardı, kendiliğimden hiç adet görmedim nerdeyse. Ama ilginç ki hamile kalmışım. Öncesinde de hiç vitamin almamış oldum bu yüzden. Son adet tarihim olmadığı için de gebelik haftası belli değil doktor ilerleyen zamanda belirleriz dedi ama 5-6 haftalık civarı. Aslında öğrendiğimden beri adet olacakmışım gibi ağrı vardı karnımda ama 3 4 gündür o ağrı kayboldu kasıklarımda batma tarzında ağrı, sancı, zonklama var. Ayrıca da tansiyonum düşük gibi halsizliğimde artış var (hamilelikten de olabilir tabi de) Yaşayan var mı bu durumu? Hem pcos olduğum için yumurtam kalitesiz olabileceğinden endişeliyim hem hiçbir takviye hazırlığı yapmadan hamile kaldığım için

Hiç alakası yok emin olun. Ben takviye ile başlamama rağmen ve yumurtalıklarım normal işlemesine rağmen ilk haftalar ölecek gibi ağrım vardı kasıklarımda özellikle solda. Şuan 11 haftalığım hâlâ tam geçmedi sadece hafifledi. Gebelikte bazıları ilk dönemleri ağır ağrı ile geçirir bizde onlardanız maalesef

Merhaba bana umut oldunuz bende de pko vae hiç gebe kalamadım 1 kimyalım oldu oda zaten adetle gitti peşine adet olmuştum poziitf test sonrası bence endişe etme tutunmuş 5-6 haftalık civarıysa beta hcg de güzel ilerlemiştir

Ve bu arada mal gibiydim desem yeridir ne yerimden kalkasım geliyor nede elimi kolumu oynatacak halim oluyordu sadece uzanmak yatmak istiyordum
Ayyy aynısı yaa o kadar kötüyüm kii ben de acaba sorun mu var da böyle kötüyüm diyorum sancı aşağılara doğru da olunca korktum içimi rahatlattınız sağolunn

İnanın benim pcos o kadar ağır seviyeydi ki, ben hiç adet olmamıştım hiç... geçen sene bi diyetisyen buldum instagramdan onunla kilo verdim 63ten 57kga indim, hayatımda ilk kez adet olmuştum. Sonrasında diyetisyeni bıraktım o beslenme düzenini yapamadım ama kafa yapısı kaldı, mesela kahvaltıları ona göre yapıyordum sonrasında sapıtıyordum gerçi kıvırcık nane çayı içiyordum ara sıra.. diyetisyeni bırakınca adetim de 3 4 ayda bir 1 gün kanamam olacak şekilde olmaya başladı sonra hop bi baktım hamileyim. Yani şuna getiricem lafı bence o diyetisyenin faydası oldu çünkü pcosun tek tedavisi yaşam tarzı değişikliği. Kıvırcık nane çayının da iyi geldiği kanıtlanmış. Trendyolda satılıyor dilerseniz kullanın onu. Pcosla hamile kalmak zor ama imkansız değil umudunuz hep yüksek kalsın Allah gönlünüze göre versin isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Harika gerçekten çok sevindim be moral vermen de çok ince gerçekten teşekür ederim bende diyet çok yaptım bıraktım felan sonra dediğin gibi sapıttım ama bende pko olduğu gibi eşimde de hareketsizlik vardı hakkımızda hayırlısı kız 6 yıl oldu bize yol göründü tüp bebeğe aslında ama hayırlısı inslün direnci için tekrardan ilaça felan başlicam dozu yeniden ayarlicak doktorum .. bide bende senin gibiydim diyetle adet düzene girmişti tiroid ilacı + inositol kullandım patır patır adet oluyodum her ay 2 hafta gecikmeli de olsa oluyodum doğum sonrası emzirmeye zarar vermezse doktora sorup kullanırsın belki zaten gebesin doğurdukca hormonlar düzeliyo ve doğurganlık artıyormuş

Ne demekk kızlar birbirine her zaman destek olmalı güzel haberlerini bekliyorum inşallah ennn kısa zamanda hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…