- 17 Haziran 2022
- 252
- 193
- 33
- 28
- Konu Sahibi gorkemlitavuk
-
Canım benim neden komik gelsin, havuç ve inciri çok duydum. Şuanda diyette olduğum için incir tüketmemem daha iyi olur ama havuç tüketeceğim kesinlikle bol bol teşekkür ediyorumKomik gelebilir ama bence havuç yemelisin havuç hatta bunun incir ve havuç kürü var yumurta çatlaması için ama bence şuan tedavi gördüğün için o kürler olumsuz etkileyebilir ama havuç yemenin bi zararı olmaz bence dr saraçoğlu söylüyor yumurtanın çatlaması için havuç tüketmek gerekiyormuş
Peki kendiniz mi ara verdiniz doktor mu ara verelim dedi? Benim doktorum adet olursan 3. Günü gel klomene tekrar başlayacağız doz arttırarak dediBende şuan incir kürünü deniyorum geçen ay bende klomen aldım ama yumurtalarım büyümedi bu ay ara verdim o arada boş durmuyorum kürü deniycem
Ay ne biliyim bunlar aslında biraz koca karı tavsiyeleri gibi ama insan çaresizlikten herşeyi deniyormuşCanım benim neden komik gelsin, havuç ve inciri çok duydum. Şuanda diyette olduğum için incir tüketmemem daha iyi olur ama havuç tüketeceğim kesinlikle bol bol teşekkür ediyorum
Ben 23ünde başladım klomeni almaya günde iki kez içtim adetimin 5.günüydü çok erken adet oldum ki kendiliğinden adet olamam normalde ilaç kullanarak adet olabiliyorum sadece. Adetim bitti iki hafta sonra adet oldum yumurtamın büyümesini beklerken daha iki hafta önce klomen aldım üstüste tekrar almak istemedim kendim istedim doktorumda olur tabiki dediPeki kendiniz mi ara verdiniz doktor mu ara verelim dedi? Benim doktorum adet olursan 3. Günü gel klomene tekrar başlayacağız doz arttırarak dedi
Aaa yanlis anlamadiysam sizde benim gibi ilaç almadan adet olamıyor musunuz? Ben 35 yasindayim 35 sene içerisinde ilaç kullanmadan hiç gelmedi benim ki yılda bir defa bile dizinde öyle mi?Ben 23ünde başladım klomeni almaya günde iki kez içtim adetimin 5.günüydü çok erken adet oldum ki kendiliğinden adet olamam normalde ilaç kullanarak adet olabiliyorum sadece. Adetim bitti iki hafta sonra adet oldum yumurtamın büyümesini beklerken daha iki hafta önce klomen aldım üstüste tekrar almak istemedim kendim istedim doktorumda olur tabiki dedi
Evet doğru bende aynı durumdayım ergenliğime girdiğimde ilk üç ay geldi sonra biranda kesildi ve birdaha hiç kendiliğinden adet görmedimAaa yanlis anlamadiysam sizde benim gibi ilaç almadan adet olamıyor musunuz? Ben 35 yasindayim 35 sene içerisinde ilaç kullanmadan hiç gelmedi benim ki yılda bir defa bile dizinde öyle mi?
Ve işin garibi çocuk düşünmesem bu durum beni hiç rahatsız eden bir durum da değildi vücudumda hiçbir sıkıntı yaratmıyordu benim hissettiğimAaa yanlis anlamadiysam sizde benim gibi ilaç almadan adet olamıyor musunuz? Ben 35 yasindayim 35 sene içerisinde ilaç kullanmadan hiç gelmedi benim ki yılda bir defa bile dizinde öyle mi?
Canım hiç korkma.sen ergenlikte 3 ay olmuşsun ben hiç olmadım.Ergenken doktora götürmüştü annem doktor daha günü gelmemiş her şeyin bir vakti var diye gülmüştüVe işin garibi çocuk düşünmesem bu durum beni hiç rahatsız eden bir durum da değildi vücudumda hiçbir sıkıntı yaratmıyordu benim hissettiğim
Çok üzgünüm, 4 yılın sonunda ilk defa pozitif gördüm, o da kimyasal oldu. Henüz kanamam yok ama içimden sökülmeye çalıştığını hissediyorum. Fiziksel olarak da acı çekiyorum ama ruhsal olarak çektiğim acıyı tarif edemem.Durum güncellemesi: Bugün değerim 4e düştü, kimyasalmış yani.
Hayırlısı olsun canım benim biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'tan. Sakın ümidini yitirme. Tüp bebek deneyip olmayan daha sonra doğal yollardan gebe kalanlarla dolu etraf. Ve tıp artık çok gelişti eskisi gibi değil. Bende de pco var adetim düzensiz bazen 3 ay bazen 2 ay değişir günleri. Spor yapmaya devam et aklını bu işten tamamen uzaklaştır. O gelip seni bulacak.Çok üzgünüm, 4 yılın sonunda ilk defa pozitif gördüm, o da kimyasal oldu. Henüz kanamam yok ama içimden sökülmeye çalıştığını hissediyorum. Fiziksel olarak da acı çekiyorum ama ruhsal olarak çektiğim acıyı tarif edemem.
Burası benim günlüğüm gibi, kimseye söyleyemiyorum duygularımı buraya yazıyorum. Çok hissetmiştim, çok istemiş, çok sevinmiştim. Olmadı , nasip değilmiş ..
Canım benim kilo vermek gerçekten önemliBen de ileri derece pcosluyum lisede ilk adet gördüğüm zaman konuldu teşhisim. Hep düzensiz oldu adetlerim sonra kesilmeler başladı. İlaç aldım falan 2-3 ay düzeldi sonra yine kesildi. 3 buçuk yıldır evliyim ve evlendiğimizin 7. ayından beri deniyoruz. Eşim için de gittik onla alakalı hiçbir sorun yok. Benim iki yumurtalığımında iyi durumda olduğunu ve bir sürü yumurta olduğunu ama büyüyüp çatlayamadıklarını söyledi doktorum onun dışında kilo vermemi söyledi. En son yine detaylı bi kan testi verdim endokrinoloji doktoruna. Testosteron seviyem yüksek çıktı ve doktor bu seviyeyle zaten adet görmemin imkansız olduğunu söyledi. Ordan kadın doğuma gittim muayene oldum sonra tarlusal verdi adet söktürür diye. Onu kullandım adet oldum sonra 1. günü diane'ye başlattı. 3 kutu diane kullanmamı söyledi ondan sonra tekrar gidip kan vermemi istedi. İlk kutumu bitirdim ve 5 şubatta ikinci reglimi oldum. İkinci kutumu kullanıyorum şu an. Bi şeylerin düzelmesini bekliyorum işte..
İnşallah, çok sevinmiştim heveslenmiştim. Ama bana da ders oldu gerekirse gecikmeden 1 ay sonra test yapıcam.. Allah ım hepimize gönlümüzdekini versin inşallah ..Hayırlısı olsun canım benim biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'tan. Sakın ümidini yitirme. Tüp bebek deneyip olmayan daha sonra doğal yollardan gebe kalanlarla dolu etraf. Ve tıp artık çok gelişti eskisi gibi değil. Bende de pco var adetim düzensiz bazen 3 ay bazen 2 ay değişir günleri. Spor yapmaya devam et aklını bu işten tamamen uzaklaştır. O gelip seni bulacak.
Canım pcos bildiğim kadarıyla tamamen geçmiyor ama etkileri hafifletilebiliyor, gerekli hormon tedavilerini görüp beslenmene dikkat edersen, yürüyüş egzersiz falan da yaparsan yumurtalıkların hareketlenir. Bebeğin seninle olur inşallah.Ben de ileri derece pcosluyum lisede ilk adet gördüğüm zaman konuldu teşhisim. Hep düzensiz oldu adetlerim sonra kesilmeler başladı. İlaç aldım falan 2-3 ay düzeldi sonra yine kesildi. 3 buçuk yıldır evliyim ve evlendiğimizin 7. ayından beri deniyoruz. Eşim için de gittik onla alakalı hiçbir sorun yok. Benim iki yumurtalığımında iyi durumda olduğunu ve bir sürü yumurta olduğunu ama büyüyüp çatlayamadıklarını söyledi doktorum onun dışında kilo vermemi söyledi. En son yine detaylı bi kan testi verdim endokrinoloji doktoruna. Testosteron seviyem yüksek çıktı ve doktor bu seviyeyle zaten adet görmemin imkansız olduğunu söyledi. Ordan kadın doğuma gittim muayene oldum sonra tarlusal verdi adet söktürür diye. Onu kullandım adet oldum sonra 1. günü diane'ye başlattı. 3 kutu diane kullanmamı söyledi ondan sonra tekrar gidip kan vermemi istedi. İlk kutumu bitirdim ve 5 şubatta ikinci reglimi oldum. İkinci kutumu kullanıyorum şu an. Bi şeylerin düzelmesini bekliyorum işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?