Pcosla mucadele

Kikuchi-kun

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2017
443
164
23
26
Merhaba kızlar dört beş ay önce öğrendim pco oldugumu . Klomen sonuç vermedi soğan suyu yaptim. Sonra ki ay femera ve çatlama iğnesi kullandim. Ayni zamanda inofolik combi kullanıyorum. Siz neler yapiyosunuz? Bünyeden bünyeye değişir tabi ama birbirimize tecrübelerimizle destek olabiliriz bence

Bende şeker yada insülin direnci yok ama kullanırsan fayda görebileceğimi soylediler. Doktorum zayifim diye vermedi ama bilmiyorum napmaliyim

Bende şeker yada insülin direnci yok ama kullanırsan fayda görebileceğimi soylediler. Doktorum zayifim diye vermedi ama bilmiyorum napmaliyim

Benim kilom var o sebeple verdi gliforu. Şuan bekleme safhasındayız ama tedaviye başlamam gerekiyor bence. En azından yumurta takibi yaptırmalıyım ki yumurtluyor muyum onu bile bilmiyorum.

Hemen yaptır bacım rabbim ne zaman nasip eder hiç belli olmaz.

Aynen canım ne olduğunu bilelim en azından.
Bugün kuru incirleri zeytinyağına yatırdım. 24 saat sonra yiyeceğim. Bu her gün olacakmış. Gebe kalanlar varmış bu yolla. Deneyeyim dedim bende.

Hiç biri işe yaramadı mı

Canım merhaba ben de 3 defa klomen 2 defa fosrimon iğne kullandım bir kimyasal gebelik geçirdim iğneleri kullanırken.simdi gonal f kullanıyorum bugün üçüncü günüm aşılama olcak bu ay rabbim izin verirse

Canım merhaba ben de 3 defa klomen 2 defa fosrimon iğne kullandım bir kimyasal gebelik geçirdim iğneleri kullanırken.simdi gonal f kullanıyorum bugün üçüncü günüm aşılama olcak bu ay rabbim izin verirse
Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…