- 13 Ekim 2017
- 443
- 164
- 23
- 26
- Konu Sahibi Kikuchi-kun
-
Bende şeker yada insülin direnci yok ama kullanırsan fayda görebileceğimi soylediler. Doktorum zayifim diye vermedi ama bilmiyorum napmaliyim
Hemen yaptır bacım rabbim ne zaman nasip eder hiç belli olmaz.Benim kilom var o sebeple verdi gliforu. Şuan bekleme safhasındayız ama tedaviye başlamam gerekiyor bence. En azından yumurta takibi yaptırmalıyım ki yumurtluyor muyum onu bile bilmiyorum.
Hemen yaptır bacım rabbim ne zaman nasip eder hiç belli olmaz.
Hiç biri işe yaramadı mıMerhaba kızlar dört beş ay önce öğrendim pco oldugumu . Klomen sonuç vermedi soğan suyu yaptim. Sonra ki ay femera ve çatlama iğnesi kullandim. Ayni zamanda inofolik combi kullanıyorum. Siz neler yapiyosunuz? Bünyeden bünyeye değişir tabi ama birbirimize tecrübelerimizle destek olabiliriz bence
Femera rabbimin izniyle şifa vesilem.oldu :)Hiç biri işe yaramadı mı
Onu duymamistim bakAynen canım ne olduğunu bilelim en azından.
Bugün kuru incirleri zeytinyağına yatırdım. 24 saat sonra yiyeceğim. Bu her gün olacakmış. Gebe kalanlar varmış bu yolla. Deneyeyim dedim bende.
Hamile mi kaldınFemera rabbimin izniyle şifa vesilem.oldu :)
Onu duymamistim bak
Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla canimCanım merhaba ben de 3 defa klomen 2 defa fosrimon iğne kullandım bir kimyasal gebelik geçirdim iğneleri kullanırken.simdi gonal f kullanıyorum bugün üçüncü günüm aşılama olcak bu ay rabbim izin verirse
Amin canım sağol:)Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla canim
Eşine baktırdiniz miAmin canım sağol:)
Evet çok az şekil bozukluğu varmış onu da sigaraya bağladı doktor.bide vitamin verdi.asilamaya engel değilmişEşine baktırdiniz mi
Maşallah maşallah olur inşallah sıkma canınıEvet çok az şekil bozukluğu varmış onu da sigaraya bağladı doktor.bide vitamin verdi.asilamaya engel değilmiş
Sağol canım inşallah ben de umutluyum hiç umudumu yitirmiyorum rabbim isteyen herkese yanarinda bana da nasip eder inşallahMaşallah maşallah olur inşallah sıkma canını
Yok canım yumurta büyütmesi açısından dedim.Hamile mi kaldın
Amin canım inşallahSağol canım inşallah ben de umutluyum hiç umudumu yitirmiyorum rabbim isteyen herkese yanarinda bana da nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?