Pcosla hamile kaldım ☺️

Ovalasyon testi pozitif çıkması ineden mi sence korktum bı yandan yumurta çatlatmadi diye

Sonucunz ne oldu

E

Evet ilk ine denemem bebekde bir buçuk yıldır deniyoruz tüplerim vs hep açık çıktı hormonlarda iyi pcos olmama rağmen hiç geciktimi bilmem ama hiç gebelik olmadı
Benim de ilk denememdi. Kafanızı rahat bırakın. Başka şeyler düşünün. Evde durmayın gezin kitap okuyun . Bebek düşünmemeye çalışın. Sonucum ne olack diye düşünmeyin. Ben hep olumlu olacak inşallah diye düşündüm. İne sağlık ocağında yapıldıktan sonra dışarı gülerek çıkmıştım olacak biliyorum diye. Gözlerim dolu dolu. Hissediyorum olacak dedim ve gerçekten oldu. Tabi umutlanmayin ben kendim için diyorum nedense hep olacağını hissettim . İnşallah size de nasip olur

Aminnn canimmm inşallah Rabbim banada taddirir o duyguyu

6+5 haftalık hamileyim
kalp atışını duydunuz mu ya
ben daha duyamadım çok tedirgin oluyorum 7+3 üm ama 6+3 görünüyor bebek kalp atışı görüyorlar ama duyulmuyor.
aynı zamanda hamile kalmışız bende de pcos var fazla amh yüksekliğinden dolayı.
bende 3. aşılama ile hamile kaldım çok şükür.

Ben 5 haftalıkken keseyi gördüm. Doktor iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Pazartesi gidecm kalp atışı için. Daha küçük su an kalp atışını duymamız zor dedi

Ben 5 haftalıkken keseyi gördüm. Doktor iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Pazartesi gidecm kalp atışı için. Daha küçük su an kalp atışını duymamız zor dedi
Bende pazartesi gideceğim inşallah duyarım o zaman. çok zor beklemek

Nasıl yani 7+3 nasıl 6+3 görünüyormus adet tarihiniz mi yanlış acaba. Bana tam 5 haftalık gebelik kesesi dedi

Ne kadar güzel bir hikaye ileri derece pcos olarak bana umut oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…