- 13 Ekim 2024
- 141
- 31
- 27
-
- Konu Sahibi Sahra Sahra
kaç haftalık hamilesiniz
Ovalasyon testi pozitif çıkması ineden mi sence korktum bı yandan yumurta çatlatmadi diyeDaha çok erken test yapmayın kafa karışıklığı yapıyor. Ben 12. günden önce çıkan hiç bir sonucu dikkate almadim. 12. gün kan verdiğim halde yine de yokturdur dedim ine günü geçene kadar.
İnşallah Allah isteyen herkese de size de nasip eder.
Hiç ovulasyon testi kullanmadım da ine yapıldıktan 36 saat sonra zaten çatlıyor korkma. Sen günleri değerlendirmeye bakOvalasyon testi pozitif çıkması ineden mi sence korktum bı yandan yumurta çatlatmadi diye
Evet ineden sonraki günleri gün aşırı değerlendirdim inşallah tutarHiç ovulasyon testi kullanmadım da ine yapıldıktan 36 saat sonra zaten çatlıyor korkma. Sen günleri değerlendirmeye bak
İnşallah inşallah. İlk denemen miEvet ineden sonraki günleri gün aşırı değerlendirdim inşallah tutar
Evet ilk ine denemem bebekde bir buçuk yıldır deniyoruz tüplerim vs hep açık çıktı hormonlarda iyi pcos olmama rağmen hiç geciktimi bilmem ama hiç gebelik olmadıİnşallah inşallah. İlk denemen mi
Sonucunz ne olduMaşallah gözun aydın sağlıkla gelsin inşbana de ümit oldun ben de senle ayn şeyleri yaşadım tüp bebek merkezde görüştüm doğal yollarla olmaz mucıze olur dedi devlete gittim devlet de tüp bebek dedi direk ilaç tedavi olamasın dediler sonra arkadaşimin tavsiye yle başka bir doktor buldum tedavi başladık 4 gün sonra test yapıcam inş vardır her ay ağlıyorum negatif gördüğümde testleri bu ay iğne vuruldum ilk kez inş tutar de benım de çilem biter
Benim de ilk denememdi. Kafanızı rahat bırakın. Başka şeyler düşünün. Evde durmayın gezin kitap okuyun . Bebek düşünmemeye çalışın. Sonucum ne olack diye düşünmeyin. Ben hep olumlu olacak inşallah diye düşündüm. İne sağlık ocağında yapıldıktan sonra dışarı gülerek çıkmıştım olacak biliyorum diye. Gözlerim dolu dolu. Hissediyorum olacak dedim ve gerçekten oldu. Tabi umutlanmayin ben kendim için diyorum nedense hep olacağını hissettim . İnşallah size de nasip olurE
Evet ilk ine denemem bebekde bir buçuk yıldır deniyoruz tüplerim vs hep açık çıktı hormonlarda iyi pcos olmama rağmen hiç geciktimi bilmem ama hiç gebelik olmadı
Aminnn canimmm inşallah Rabbim banada taddirir o duyguyuBenim de ilk denememdi. Kafanızı rahat bırakın. Başka şeyler düşünün. Evde durmayın gezin kitap okuyun . Bebek düşünmemeye çalışın. Sonucum ne olack diye düşünmeyin. Ben hep olumlu olacak inşallah diye düşündüm. İne sağlık ocağında yapıldıktan sonra dışarı gülerek çıkmıştım olacak biliyorum diye. Gözlerim dolu dolu. Hissediyorum olacak dedim ve gerçekten oldu. Tabi umutlanmayin ben kendim için diyorum nedense hep olacağını hissettim . İnşallah size de nasip olur
İnşallah inşallahAminnn canimmm inşallah Rabbim banada taddirir o duyguyu
kalp atışını duydunuz mu ya6+5 haftalık hamileyim
Ben 5 haftalıkken keseyi gördüm. Doktor iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Pazartesi gidecm kalp atışı için. Daha küçük su an kalp atışını duymamız zor dedikalp atışını duydunuz mu ya
ben daha duyamadım çok tedirgin oluyorum 7+3 üm ama 6+3 görünüyor bebek kalp atışı görüyorlar ama duyulmuyor.
aynı zamanda hamile kalmışız bende de pcos var fazla amh yüksekliğinden dolayı.
bende 3. aşılama ile hamile kaldım çok şükür.
Bende pazartesi gideceğim inşallah duyarım o zaman. çok zor beklemekBen 5 haftalıkken keseyi gördüm. Doktor iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Pazartesi gidecm kalp atışı için. Daha küçük su an kalp atışını duymamız zor dedi
Nasıl yani 7+3 nasıl 6+3 görünüyormus adet tarihiniz mi yanlış acaba. Bana tam 5 haftalık gebelik kesesi dedikalp atışını duydunuz mu ya
ben daha duyamadım çok tedirgin oluyorum 7+3 üm ama 6+3 görünüyor bebek kalp atışı görüyorlar ama duyulmuyor.
aynı zamanda hamile kalmışız bende de pcos var fazla amh yüksekliğinden dolayı.
bende 3. aşılama ile hamile kaldım çok şükür.
Sıkıntı yapmayın daha çok küçük. Duymamanz normal olabilir. Stres yapmayın. Bebeği de etkilemesinBende pazartesi gideceğim inşallah duyarım o zaman. çok zor beklemek
normal gidiyordu aslında bebek küçükmüş biraz bebek küçük olduğu için duyulmuyor dediler.Nasıl yani 7+3 nasıl 6+3 görünüyormus adet tarihiniz mi yanlış acaba. Bana tam 5 haftalık gebelik kesesi dedi
Negatif cnm hastalandım 3 ah daha tedavim devam edicek hayrlısı artıkSonucunz ne oldu
Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda pozitifi görürsünüzNegatif cnm hastalandım 3 ah daha tedavim devam edicek hayrlısı artık
Ne kadar güzel bir hikaye ileri derece pcos olarak bana umut olduMerhaba arkadaşlar. Kendimi bildim bileli polikistik over kistlerim var. Ve tabi ki de ayda yılda bir adet oluyorum. 1 yıllık evliyim. 27 yaşındayım. Hiç korunmadim. Ama sonuç sıfır. En sonunda 1 yıl dolunca bir tüp bebek doktoru ile görüştüm. İleri derecede pcos dedi. Amh 12.8 çıkmıştı çünkü ve benim umutlar tamamen yok oldu. Femara verdi. Kullandım gittim. Vajinal muayene yaptı. İki yumurtam gelişmişti. Gün verdi ine için. 17 ekimde ineyi yaptım 36 saat sonra ilk ilişkimi yaşadım. Ondan sonra gün aşırı şekilde devam etti. Burada okuduğum kadarıyla herkes ilk gunler sanci yaşamış bende hiç öyle bir şey olmadı . Gayet rahattım . Ama 10 günden sonra felaket sancılar yaşadım. Bel kasık bacak göğüs. Çok kötüydü sıcaklar basıyordu yatamıyordm. İnenin etkisiyle pozitif çıkacağını bildiğim halde 11. gün test yapmak istedim pozitif çıktı. Umursamadm. Hâlâ etkisi devam ediyor dedim. 12. gün pozitif çıktı yine. Akşam acile gittim . Gebelik testi yapıldı beta HCG 63.67 çıktı. Ama emin değilim ineden midir diye düşünmeye başladım. Hiç var diye moda girmedim . İki gün sonra doktorumla görüşmek için gittim durumu anlattım. İne etkisiyle 12. gün bu kadar yüksek çıkmaz dedi. Yine de kan alalım artmış mi bakalım dedi. Sonucum 164 çıktı çok şükür. Ve şu an bebeğim benimle.
1 yıl boyunca kendimi yedim bitirdim. Kist var ileri derecede pcosum. Benim çocuğum olmayacak. Ağlıyorum sürekli. Ama öyle değilmiş. Tabiki Allah istediği için oldu. Ama herşeyin de bir çaresi var. Umutsuz olmayın. İnşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip eder.
İnş cnm sağolsunHayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda pozitifi görürsünüz