PCOSla gebe kalınabilirmiş.. üstelik geç döllenme ile...

dikkatle okudum tüm yazdiklarini...
cok sevindim canim yaa,valla umut oldun bizede..:asigim:
senin basindan gecenlere benzer seyler yasiyorum bende,hayirlisi artik,insallah bende gülerim senin gibi :Saruboceq:
saglicakla gelsin melegin insallahh :Saruboceq:

çok teşekkürler.. aslında benzer şeyler yaşıyoruz çünkü tedavi yöntemleri aynı.. bu noktada doktor çok önemli... iyi bir doktorla bu süreç kısalabiliyor...
inşallaahhh allah gönlüne göre verir...
sen de bu mutluluğu yaşarsın...
tekrar çok teşekkürler iyi dileklerin için...

Hıkayenı okudum. Çok duygulu anlar yaŞadım. SaĞlıcakla kucaĞına almak nasıp etsın rabbım. Bebek ıstıyen herkese versın rabbım. ıÇınde banada. ısteyenın kucaĞını boŞ bırakmaz ınŞŞ rabbım.

amin.. inş..darısı tüm isteyenlerin başına...
5 aylık olduk bile çok şükür...

Canım ben de bir pko hastası olarak yaşadığın süreçleri yaşadım tedavi gördüm ya tedaviye cevap vermedim cevap verdiğimde de bebek olmadı ama ne zaman tedaviyi bıraktım hamile kaldım stres hakkaten çok etkiliyor.
ınşşaallah Rabbim tamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

çookk güzel :dance:
hayırlısı olsun.. inş güzel bir hamilelik geçirirsin.... sağ salim kucağına da alırsın minişi...
bizim gibi bir sürü hikaye var... stres yapmadan, sakince bekleyebilsek...herşey daha kolay olacak ama işte çok zor bunu yapabilmek

ÇÇook Guzel bır hıkaye aglayarak okudum :)
rabıım herkeze versın Bendede Pco var
Ama doktorumun dedıgıne gore yok:S anlamadım yanı beklemedeyım bu ay reglmın gelmesını beklıyorum
bugun gunumdu gelmedı klomene baslayacagız
Rabbım dıleyen herkeze versın :)))

çok ümitendim canım yazını okuyunca bende senin gibi pko ve düzensiz adet görüyorum adetimin 55. günümdeyim inşallah hamileyimdir

çok ümitendim canım yazını okuyunca bende senin gibi pko ve düzensiz adet görüyorum adetimin 55. günümdeyim inşallah hamileyimdir

ben de ümitlendim...çok güzel bir yazı çok güzel bir örnek.. ben de pkolyum ve 3 ayda bir adet görüyorum...inşalah en kısa zamnda ben ve bnm gibi olan tüm arkadşlarım da bebeklerine kavuşur...

slm.. arkadaşın hikayesini okuyunca duygulandım ben de pkoluyum ve eşimde de sorun çıktı sperm sayısı yetersiz olduğu gibi olanlarda hareketsiz...Birde görev gereği doğuda herşeyden mahrum bir ildeyiz... memleketten de herkes bebek haberi bekliyor.. iki yıl oldu bebek isteyeli... inanın şu an ağlayarak anlatıyorum. ailelerimize kendimizle ilgili şeyleri anlatmıyoruz.. her şey yolundaymış deyip kapatıyoruz.. yazın izne gitmek istemiyorum. hayat bu kadar zor olmak zorundamıydı ki...

ben de ümitlendim...çok güzel bir yazı çok güzel bir örnek.. ben de pkolyum ve 3 ayda bir adet görüyorum...inşalah en kısa zamnda ben ve bnm gibi olan tüm arkadşlarım da bebeklerine kavuşur...

Anlaşılan sizde hamile kalmışsınız

nekadar güzel bir yazı yaa ..çok ümit dolu..inşallah bebeğini kucağına almışsındır canım...bende pkosum bugün dk hiç düşünme olur dedi

Bende pkoluyum eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği var bize de aşılama önerdiler ne yapmam lazım hiç bilmiyorum

Hikayenizi okudum çok duygulandım bende pcos var 2 yıldır gebelik istiyroz olmuyor geçen ay soğan suyu yaptım bu aydan çok ümitli idim test yaptım negatif çıktı gene hüsrana uğradım

Merhaba. Ben yıllardır pcos hastasıyım ve her zaman adetim gecikiyor. 1 yıllık evliyim ve çocuk istiyorum. Her ay test yapıp hüsran yaşıyorum. Bugun yine adetim 25 gün geçti ve kan tahlili yaptırdım 2.86 çıktı. 2 gün önce kasik ağrısı ve sarımsı leke geldi. Dun gece de adet olacakmışım gibi karnım belim ağrıdı ama olmadım. Sizce geç dollenme olablr mi. Lütfen dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…