• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos

gunesgunnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
3
Merhaba arkadaşlar 1 ay önce kadın doğuma gidip gebelik için muane oldum doktor aksi bir şey söylemedi rahimde küçük foliküller var dedi sadece miyom kist yok dedi ama e nabizda sonuçlara bakınca overler polikistik görünümde yazmış n e demek oluyor internette PCO olduğunu söylüyor ama doktor neden söylemedi böyle bir durumu olan var mı gebeliğe engel mi birde pco ve pcos aynı şey mi lütfen cevaplarsabiz sevinirim

Merhaba arkadaşlar 1 ay önce kadın doğuma gidip gebelik için muane oldum doktor aksi bir şey söylemedi rahimde küçük foliküller var dedi sadece miyom kist yok dedi ama e nabizda sonuçlara bakınca overler polikistik görünümde yazmış n e demek oluyor internette PCO olduğunu söylüyor ama doktor neden söylemedi böyle bir durumu olan var mı gebeliğe engel mi birde pco ve pcos aynı şey mi lütfen cevaplarsabiz sevinirim
Pco sadece görünüm. Pcos sendrom. Küçük foliküller var derken söylemiş aslında ama biz onların dilinden anlamıyoruz. Yani senin muhtemelen sadece polikistik görüntün var

Belkide öyledir ,peki bu sorun mu sence hamilelik için,döngüm de 34 35 günde tam sinirdayim yani düzensizlik de yok

Belkide öyledir ,peki bu sorun mu sence hamilelik için,döngüm de 34 35 günde tam sinirdayim yani düzensizlik de yok
Yavaş yavaş döngü bozuluyor ve bir süre sonra doğum kontrol hapları kullanman gerekiyor. Ben 1 yıl önce öğrendim ve bebek için 1 yıl uğraştım. Regl olamıyorsun ve yumurta takibini düzgün yapamıyorsun normal olarak. Şuan 5 aylık bebeğim var. Bebek de doğum da oluyor ona takılma. Takviye balık yağı folik asit galan kullan. Doğum kontrol hapı ile başa dönüp duruyon

Yavaş yavaş döngü bozuluyor ve bir süre sonra doğum kontrol hapları kullanman gerekiyor. Ben 1 yıl önce öğrendim ve bebek için 1 yıl uğraştım. Regl olamıyorsun ve yumurta takibini düzgün yapamıyorsun normal olarak. Şuan 5 aylık bebeğim var. Bebek de doğum da oluyor ona takılma. Takviye balık yağı folik asit galan kullan. Doğum kontrol hapı ile başa dönüp duruyon
Merhaba nasıl hamile kaldınz

Merhaba nasıl hamile kaldınz
Önce kan verdim eksik ne varsa takviye ile başladım. Şeker sigara falan bıraktım. Adet düzenleyici yerine bitkisel çaylar kullandım o ilaç rezillik başka bişey değil. Yumurta takibi yapın. Ayın 15 diyelim gebelik için mükemmel gün başlayın 2 günde 1 deneyin bu böyle böyle anca oluyor. Günü tutturamıyordum çoğu zaman adet alamadığım için.en önemlisi Fazlasıyla kendinizi pozitif tutmak. Stres 3 yılıma maal oldu

Ovülasyon testi al yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendir o zaman eğer o şekil 2-3 ay olmazsa ilaç kullanırsın

Back
X