Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Telefon uygulaması mı onlar doğruyu göstermiyo çünkü herkesin farklıdır yani ben kaset test aldım onu kullandım ya ilk defa kullansam da yapabildim Allahtannn aminnnnn canımm hayırlısı Rabbimdennn
Ben de anlamış değilim aşırı sinir bozucu bir sene diane ile beraber kullandım iki hafta önce Ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bir sonuç yok kanda çıkmadığı için seni üzmek istemem ama para Tuzağı’nda başka bir şey değil gibi geliyor bana tabi hala içiyorum varsa ayrı konu
Ben de anlamış değilim aşırı sinir bozucu bir sene diane ile beraber kullandım iki hafta önce Ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bir sonuç yok kanda çıkmadığı için seni üzmek istemem ama para Tuzağı’nda başka bir şey değil gibi geliyor bana tabi hala içiyorum varsa ayrı konu
Bende 9 gündür kullanıyorum,ama başka bir markanın takviyesi içeriği sanırım benzeri oluyorlar.
Doktor geçen ay söylemişti pcos olduğumu umarım yararını görürüz
Bende 9 gündür kullanıyorum,ama başka bir markanın takviyesi içeriği sanırım benzeri oluyorlar.
Doktor geçen ay söylemişti pcos olduğumu umarım yararını görürüz