• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCOS

Gulkizi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
32
Puanlar
18
PCOS olup hamile kalanlar varmi? Neler yaptiniz

bana hiç ilaç başlamadan aşılama dedi 🥹 femara artı ovitrelle kullandım aşılama yapıldı 🙃bekleyen herkes inşallah ❤️

Sen ilk illaclarla denedinmi? Bende ilk ay yumurta buyudu ikinci ay hicbise olmadi ayni illaclari kullandim😞
hayır ben sadece bu ay ilaç kullandım daha sonrasında da aşılama yapıldı zaten. 6 aydır felan kendim regl olamıyordum hep ilaçla, hsg çekildikten sonra kendiliğimden oldum.Umarım aşılamam tutar 🤲🏻

hayır ben sadece bu ay ilaç kullandım daha sonrasında da aşılama yapıldı zaten. 6 aydır felan kendim regl olamıyordum hep ilaçla, hsg çekildikten sonra kendiliğimden oldum.Umarım aşılamam tutar 🤲🏻
Insallah canimm🤲🏻

Hsg nasil bise? Aci cektinmi?

Bende bunu bi doktoruma danisim belki ise yarar canim cok sagol bilgin icin❤️r
Bende bunu bi doktoruma danisim belki ise yarar canim cok sagol bilgin icin❤️
rica ederim ben infertilite bölümüne gittiğimde hsg, eşimden sperm testi ve hormon testi istenildi direk ❤️ hsgyle tüplerin açık olup olmadığına felan bakıyorlar

Back
X