G Gulkizi Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2024 173 25 13 27 13 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulkizi #21 merviiikk .!.: Ankara Genişletmek için tıkla... Cok severimm ankarayi teyzem orda yasiyor ara sira gidiyorumm merviiikk .!.: rica ederim ben infertilite bölümüne gittiğimde hsg, eşimden sperm testi ve hormon testi istenildi direk hsgyle tüplerin açık olup olmadığına felan bakıyorlar Genişletmek için tıkla... Senin tuplerin acikmiymis? Sadece o testle bakabiliyolar dimi ?
merviiikk .!.: Ankara Genişletmek için tıkla... Cok severimm ankarayi teyzem orda yasiyor ara sira gidiyorumm merviiikk .!.: rica ederim ben infertilite bölümüne gittiğimde hsg, eşimden sperm testi ve hormon testi istenildi direk hsgyle tüplerin açık olup olmadığına felan bakıyorlar Genişletmek için tıkla... Senin tuplerin acikmiymis? Sadece o testle bakabiliyolar dimi ?
M merviiikk Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2023 44 9 6 28 13 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulkizi #22 Gulkizi .!.: Cok severimm ankarayi teyzem orda yasiyor ara sira gidiyorumm Genişletmek için tıkla...
M merviiikk Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2023 44 9 6 28 13 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulkizi #23 Gulkizi .!.: Cok severimm ankarayi teyzem orda yasiyor ara sira gidiyorumm Senin tuplerin acikmiymis? Sadece o testle bakabiliyolar dimi ? Genişletmek için tıkla... benim ikiside açıkmış.Yani sadece o testle mi bakılıyor bilmiyorum fakat bu testle açık olup olmadığını görüyorlar.
Gulkizi .!.: Cok severimm ankarayi teyzem orda yasiyor ara sira gidiyorumm Senin tuplerin acikmiymis? Sadece o testle bakabiliyolar dimi ? Genişletmek için tıkla... benim ikiside açıkmış.Yani sadece o testle mi bakılıyor bilmiyorum fakat bu testle açık olup olmadığını görüyorlar.
G Gulkizi Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2024 173 25 13 27 13 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulkizi #24 merviiikk .!.: benim ikiside açıkmış.Yani sadece o testle mi bakılıyor bilmiyorum fakat bu testle açık olup olmadığını görüyorlar. Genişletmek için tıkla... Cok endiseliyimm insallah isteyen herkezin olur bu sureci beklemek cok zor rabbim sabir versin
merviiikk .!.: benim ikiside açıkmış.Yani sadece o testle mi bakılıyor bilmiyorum fakat bu testle açık olup olmadığını görüyorlar. Genişletmek için tıkla... Cok endiseliyimm insallah isteyen herkezin olur bu sureci beklemek cok zor rabbim sabir versin
M merviiikk Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2023 44 9 6 28 13 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulkizi #25 Gulkizi .!.: Cok endiseliyimm insallah isteyen herkezin olur bu sureci beklemek cok zor rabbim sabir versin Genişletmek için tıkla... insan endişeleniyor evet ama allah ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin rabbim yardımcımız olsun eğer biliyorsan meryem suresi oku bol bol
Gulkizi .!.: Cok endiseliyimm insallah isteyen herkezin olur bu sureci beklemek cok zor rabbim sabir versin Genişletmek için tıkla... insan endişeleniyor evet ama allah ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin rabbim yardımcımız olsun eğer biliyorsan meryem suresi oku bol bol
G Gulkizi Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2024 173 25 13 27 13 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulkizi #26 merviiikk .!.: insan endişeleniyor evet ama allah ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin rabbim yardımcımız olsun eğer biliyorsan meryem suresi oku bol bol Genişletmek için tıkla... Amin canimm insallah okurumm mutlaka
merviiikk .!.: insan endişeleniyor evet ama allah ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin rabbim yardımcımız olsun eğer biliyorsan meryem suresi oku bol bol Genişletmek için tıkla... Amin canimm insallah okurumm mutlaka
M merviiikk Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2023 44 9 6 28 13 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulkizi #27 Gulkizi .!.: Amin canimm insallah okurumm mutlaka Genişletmek için tıkla... hayırlı haberlerini bekliyorum
Gulkizi .!.: Amin canimm insallah okurumm mutlaka Genişletmek için tıkla... hayırlı haberlerini bekliyorum
G Gulkizi Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2024 173 25 13 27 13 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulkizi #28 merviiikk .!.: hayırlı haberlerini bekliyorum Genişletmek için tıkla... Insallah canimm seninde bekliyorumm bana yaz olurmu tutarsa cok merak ederimm❤
merviiikk .!.: hayırlı haberlerini bekliyorum Genişletmek için tıkla... Insallah canimm seninde bekliyorumm bana yaz olurmu tutarsa cok merak ederimm❤
M merviiikk Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2023 44 9 6 28 13 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulkizi #29 Gulkizi .!.: Insallah canimm seninde bekliyorumm bana yaz olurmu tutarsa cok merak ederimm❤ Genişletmek için tıkla... ramm canım inşallah
Gulkizi .!.: Insallah canimm seninde bekliyorumm bana yaz olurmu tutarsa cok merak ederimm❤ Genişletmek için tıkla... ramm canım inşallah
B Bahan Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2022 572 120 33 29 14 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulkizi #30 merviiikk .!.: ramm canım inşallah Genişletmek için tıkla... Ankara’da hangi hastaneye gidiyorsun acaba?
merviiikk .!.: ramm canım inşallah Genişletmek için tıkla... Ankara’da hangi hastaneye gidiyorsun acaba?
M merviiikk Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2023 44 9 6 28 14 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulkizi #31 Bahan .!.: Ankara’da hangi hastaneye gidiyorsun acaba? Genişletmek için tıkla... etlik zübeyde
B Bahan Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2022 572 120 33 29 15 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulkizi #32 merviiikk .!.: etlik zübeyde Genişletmek için tıkla... Peki aşılama için şartlar nedir ne yapmak gerekiyo bende düşünüyorum ankaradayım
merviiikk .!.: etlik zübeyde Genişletmek için tıkla... Peki aşılama için şartlar nedir ne yapmak gerekiyo bende düşünüyorum ankaradayım