Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
PCOS
- Konu Sahibi Gulkizi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- pcos görünümü
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?malesef ben kalamadım cumartesi ilk aşılamamı oldumPCOS olup hamile kalanlar varmi? Neler yaptiniz
Bende illaclarla denedim olmadi, galiba onumuzdeki ay bende asilama olcam. Insallah hamile kalirsinmalesef ben kalamadım cumartesi ilk aşılamamı oldum
Senin amh degerin kac?malesef ben kalamadım cumartesi ilk aşılamamı oldum
16 seninSenin amh degerin kac?
1816 senin
Sen ilk illaclarla denedinmi? Bende ilk ay yumurta buyudu ikinci ay hicbise olmadi ayni illaclari kullandim16 senin
hayır ben sadece bu ay ilaç kullandım daha sonrasında da aşılama yapıldı zaten. 6 aydır felan kendim regl olamıyordum hep ilaçla, hsg çekildikten sonra kendiliğimden oldum.Umarım aşılamam tutarSen ilk illaclarla denedinmi? Bende ilk ay yumurta buyudu ikinci ay hicbise olmadi ayni illaclari kullandim
Amin insallah en erken nezaman ogrenebilirsin gebe olup olmadigini?bana hiç ilaç başlamadan aşılama dedi femara artı ovitrelle kullandım aşılama yapıldı bekleyen herkes inşallah
Insallah canimmhayır ben sadece bu ay ilaç kullandım daha sonrasında da aşılama yapıldı zaten. 6 aydır felan kendim regl olamıyordum hep ilaçla, hsg çekildikten sonra kendiliğimden oldum.Umarım aşılamam tutar
Hsg nasil bise? Aci cektinmi?hayır ben sadece bu ay ilaç kullandım daha sonrasında da aşılama yapıldı zaten. 6 aydır felan kendim regl olamıyordum hep ilaçla, hsg çekildikten sonra kendiliğimden oldum.Umarım aşılamam tutar
12 gün sonraAmin insallah en erken nezaman ogrenebilirsin gebe olup olmadigini?
Fazla değil sadece ilaç verlirken adet sancısı gibi oluyor donra geçiyorHsg nasil bise? Aci cektinmi?
Yurt disindayimm sen hangi sehirdesinmoral bozmak yok hangi şehirdesin ?
Bende bunu bi doktoruma danisim belki ise yarar canim cok sagol bilgin icinFazla değil sadece ilaç verlirken adet sancısı gibi oluyor donra geçiyor
AnkaraYurt disindayimm sen hangi sehirdesin
Bende bunu bi doktoruma danisim belki ise yarar canim cok sagol bilgin icinr
rica ederim ben infertilite bölümüne gittiğimde hsg, eşimden sperm testi ve hormon testi istenildi direk hsgyle tüplerin açık olup olmadığına felan bakıyorlarBende bunu bi doktoruma danisim belki ise yarar canim cok sagol bilgin icin
Cok severimm ankarayi teyzem orda yasiyor ara sira gidiyorummAnkara