Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede pko var evlenmeden onceden beri suan 4 aydir evliyim 5. Aya girdik ilk günden veri bebegim olsun istiyorum daha geç yaşta anne olma istemiyorum ve benim gibi olanlarin durumunu deneyimlerini merak ediyorumBen pkoluyum hiç kendi kendime hamile kalamadım tüp bebek yaptım. Bi arkadaşım pkolu tüp bebek yaptı negatif 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı. Başka bi arkadaşım oda pkolu evlendi 2 ay sonra kendiliginden hamile kaldı. Çok bitkisel şeyler denedim bi iyi gelen hayit tohumu oldu lh hormonunu 27 den 19 a düşürdü istikrarlı devam etseydim belki sonuç alabilirdim ama bıraktım
Merhaba bende pcos var oceanın inositol takviyesini kullandım ve ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ettim, yumurtlama gördüğüm gün ve ertesi günü değerlendirdim, 10 gün sonra yumurtlamam telrar pozitif çıktı meğer hamileymişim evliliğimin 4 ayında hamile kaldımMerhaba herkese. Bende yeni üye oldum hep merak ettiklerimi okur okur çıkardım ama şimdi üye de oldum.
Hanımlar aranızda pcos olduğu halde dogal tedavilerle yada hiçbirşey yapmadan kendi kendine hamile kalan var mı deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız
Bende pko insulin direnci yumurta tembelliği, 3 senelik evliyim öncesinde kürtaj oldum Daha da çocuğum olmadı şuan aşılama yolundayim inşallah tek seferde tutar aminMerhaba herkese. Bende yeni üye oldum hep merak ettiklerimi okur okur çıkardım ama şimdi üye de oldum.
Hanımlar aranızda pcos olduğu halde dogal tedavilerle yada hiçbirşey yapmadan kendi kendine hamile kalan var mı deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız
E güzel darisi başımızaMerhaba bende pcos var oceanın inositol takviyesini kullandım ve ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ettim, yumurtlama gördüğüm gün ve ertesi günü değerlendirdim, 10 gün sonra yumurtlamam telrar pozitif çıktı meğer hamileymişim evliliğimin 4 ayında hamile kaldım
ben ben ben,3 tüp bebek denemem var hepside tuttu ve düştüler kilo verince adetlerim düzene girdin çok şükür geçen ay ovulasyon testiyle hamile kaldımMerhaba herkese. Bende yeni üye oldum hep merak ettiklerimi okur okur çıkardım ama şimdi üye de oldum.
Canım merhaba bende pcosluyum. 1 sene hiç bebeğim olmadı tam tedaviye baslicaktimki düşük yapınca anladım hamile olduğumu sonra doktor devam et tekrar olur dedi. Şuan yine hamileyim daha kan vermedim ama 4 tane ayrı günlerde test yaptım 4 ude pozitif inşallah haftaya gidicem doktora, bu sürede ne yaptın dersen düzenli folik asit kullandım ve eşimin iş sebebinden memleket e dönmek zorunda kaldım süreç çok yoğundu sanirim kafamı hamileliğe vermedigim için oldu ona inanıyorum darısı başına inşallahMerhaba herkese. Bende yeni üye oldum hep merak ettiklerimi okur okur çıkardım ama şimdi üye de oldum.
Ben evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım. Evlendikten sonra hemen çocuk istediğim için doktora gittim inofolic combi diye bir hap verdi onu kullanmaya başladım folik asit gibi bir şey sanırım sonrasında ovülasyon testi aldım ve yumurtlamamı takip ettim çünkü pcosta ne zaman yumurtlayacağın belli olamayabiliyor bir arkadaşım daha pcosluydu ve 2-3 ay yumurtlamadığı oluyordu bende işimi garantiye aldım ovülasyon takibi yaptım 5. ayında hamile olduğumu öğrendimMerhaba herkese. Bende yeni üye oldum hep merak ettiklerimi okur okur çıkardım ama şimdi üye de oldum.
Benim regl gecikti ama hamile degilim doktor bana da verdi ondan aldim ama ne zaman başlamalıyım regl olmadim olmayi beklemeli miyim siz be zaman basladinizMerhaba bende pcos var oceanın inositol takviyesini kullandım ve ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ettim, yumurtlama gördüğüm gün ve ertesi günü değerlendirdim, 10 gün sonra yumurtlamam telrar pozitif çıktı meğer hamileymişim evliliğimin 4 ayında hamile kaldım
Ay ne guzellll bende de olur inşallahCanım merhaba bende pcosluyum. 1 sene hiç bebeğim olmadı tam tedaviye baslicaktimki düşük yapınca anladım hamile olduğumu sonra doktor devam et tekrar olur dedi. Şuan yine hamileyim daha kan vermedim ama 4 tane ayrı günlerde test yaptım 4 ude pozitif inşallah haftaya gidicem doktora, bu sürede ne yaptın dersen düzenli folik asit kullandım ve eşimin iş sebebinden memleket e dönmek zorunda kaldım süreç çok yoğundu sanirim kafamı hamileliğe vermedigim için oldu ona inanıyorum darısı başına inşallah
Mükemmel ya insallah bana da nasip olurBen evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım. Evlendikten sonra hemen çocuk istediğim için doktora gittim inofolic combi diye bir hap verdi onu kullanmaya başladım folik asit gibi bir şey sanırım sonrasında ovülasyon testi aldım ve yumurtlamamı takip ettim çünkü pcosta ne zaman yumurtlayacağın belli olamayabiliyor bir arkadaşım daha pcosluydu ve 2-3 ay yumurtlamadığı oluyordu bende işimi garantiye aldım ovülasyon takibi yaptım 5. ayında hamile olduğumu öğrendim
Benim regl gecikti ama hamile degilim doktor bana da verdi ondan aldim ama ne zaman başlamalıyım regl olmadim olmayi beklemeli miyim siz be zaman basladiniz
Merhaba bende pcos var oceanın inositol takviyesini kullandım ve ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ettim, yumurtlama gördüğüm gün ve ertesi günü değerlendirdim, 10 gün sonra yumurtlamam telrar pozitif çıktı meğer hamileymişim evliliğimin 4 ayında hamile kaldm
Ben verdiği zaman direkt başlamıştım, bi zararı yok kullanabilirsinizBenim regl gecikti ama hamile degilim doktor bana da verdi ondan aldim ama ne zaman başlamalıyım regl olmadim olmayi beklemeli miyim siz be zaman basladiniz
Ben verdiği zaman direkt başlamıştım, bi zararı yok kullanabilirs