Gebeliğe Hazırlık pcos

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nurr1991

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
37
13
3
33
arkadaslar merhaba poliskistik over hastasıydım gonalfla ve catlatma ıgnesıyle hamıle kaldım 24 eylülde ben catlatma ıgnesını yaptım ve ıkı gune bir ilişkiyle 10 gun sonra yani 4 ekimde kan tahlılı verdım 3.9 cıktı 7 ekimde tekrar verdım 84.2 cıktı 9 ekımde terkar verdım 185.2 aksam doktora doktorum bana tahminen 5 haftalık dedı ama 5 haftalık olan bebekte 4 ekımde 3,9 nası cıktı sizde o deger dahah yeni olusmanın tarihi deilmi çatlatma ıgnesınden bir gün öncede ölçümüm oldu cünkü o zaman bı genelık yoktu sanırım olsa söylerdı yumurtanın mm sini söyledi sadce kafam karıstı bıraz bnen ne zaman hamıle kalmıs olabılırım

Ayn cnm bende pkoluyum 4 ayda bir adet olurum hemde asiri pkoluyum doktor dedi şimdi klomen verdi sence etki edermi çatlama iğnesini kullandın mi fiyati ne kadardı bide ben adetin 3 günü iç-içe klomen günde 2 kere

Ayn cnm bende pkoluyum 4 ayda bir adet olurum hemde asiri pkoluyum doktor dedi şimdi klomen verdi sence etki edermi çatlama iğnesini kullandın mi fiyati ne kadardı bide ben adetin 3 günü iç-içe klomen günde 2 kere
klomen bende kist yaptı canım gonalf 900 kullandım 75 mg 8 gun sonra bı gun sonra catlatma iğnesi yapıldı şükür bebiş oldu ıkı gune bır verıyorum kanı suanda 1852 olmuş beta 80 tl çatlatma ıgnesı canım cok pahallı degıl.nur

Beki klomen kullanıp sonramı çatlama iğnesi yaptın bide klomenle yumurta gelişimi ben 3 veya 4 ayda bir adet goruyom

Arkadaşlar adetlerim düzenli ancak 15 aydır hamile kalamiyorum. Doktora gidicem regle az kaldı. Acaba hemen başlıyorlar mi klomene ne çatlatma ignesine falan ??

Beki klomen kullanıp sonramı çatlama iğnesi yaptın bide klomenle yumurta gelişimi ben 3 veya 4 ayda bir adet goruyom
klomen kullandım kist yaptı sonra gonalf iğnesi yaptım sonra catlatma iğnesi yaptım klomen bnde işe yaramadı cuma günü keseyi görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…