Merhabalar sizlere sormak istediğim bir kaç konu var daha önce konumda biraz belirtmiştim. İleri düzeyde pkos hastasıyım. Fazla kilom da var 1.65 boyum 95 kilom insülin direnci vs. hepsi mevcut. Amh değerim 8,62 çıktı ama doktora henüz gidemedim. Bu amh yüksekliği gebeliğe engel mi ? zaten pkos faktörüm de var. bu amh değerini de doktorum tüp bebek düşündüğü için tahlil istemişti. aralıkta histeroskopi geçmişim var hem rahim duvarı kalınlaşması inceltildi hemde kist alındı geçmeyen kanamalardan ötürü. yine hala düzelmiş değilim 7 aydır 1 ay süren kanamam da oldu 2 ay adet görmeyişim de. biraz karışık anlatıyorum kusura bakmayın ama özet geçmem gerekirse şu an deneme sürecindeyiz gebelik testini ilişkiden ne zaman sonra yapsam doğru sonuç verir. sonuçta düzenli regl döngüm yok. amh değeri böyle yüksek olup pcos olup gebe kalan var mı varsa ne kadar zamanda kaldı? ovü testlerim de pike yakın oluyor ama nadiren pik görüyorum. (doktorum direkt tüp bebek üzerine uzmanlaşmış bi dr. hani gebe kalma ihtimalim olmadığından mı tüp bebek yoksa alanı bu olduğu için mi tüp bebek diyo bilemiyorum çünkü soru sorma fırsatım pek olmuyor muayeneler oldukça hızlı geçiyor.) Haftaya başka doktora gideceğim zaten 2. bir fikir için. son bi notum da ciddi anlamda ocak ayından beri denememiz var ama onda da ara kanama sıkıntısı yaşayıp aksayan dönemlerde oldu pike yakın dönemlerde de deneme oldu sonuç negatif 6-7 ay erken bir süreç mi tüp bebeğe karar vermek için?)