• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos yardim

seymaa45

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
16
Kizlar iyi akşamlar bı sorum olacak size pcos tanısı aldım ve ilaç kullanmaya başladım geçen cumartesi adet gördüm doktor ilk 4 gün gel dedi doktorum hastanede olmadığı için yarın gidecektim bugün de 3.gunum ama adetim kesildi yarın kan vermeye gideyim mi ?

Evet git canım hormon tahlili alınacak senden

Çok teşekkürler bende düşündüm adetm kesildi gitmesem mi diye çok sağol tekrardan
Regl iken bakmıyor mu doktor hormon tahliline ben öyle biliyorum yoksa sana niye reglin 4. Günü gel desin

Regl iken bakmıyor mu doktor hormon tahliline ben öyle biliyorum yoksa sana niye reglin 4. Günü gel desin
Ya bende öyle düşündüm ilk 4 gün gelmeye çalış dedi ama birden kesildi normalde 5 gün surerdi

Ya bende öyle düşündüm ilk 4 gün gelmeye çalış dedi ama birden kesildi normalde 5 gün surerdi
Pcos bir illet gebelik istiyor musun ve hangi ilacı verdi size ben glukofen kullanıyorum

Çok mu ileri seviye şikayetlerin? İlaç kullanmadan önce yapılacak bir sürü şey var zayıflamak paketli gıda kesmek plastik eşya kullanmamak yeşillik ağırlıklı beslenip yürüyüş spor bunlar olunca her şey yoluna giriyor pcos bir kadın türü diyen doktorlar var konularıma bakar mısın🍀

Back
X