Pcos ve Yerleşme kanaması acil cevap verir misini !!!!

gokce3460

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2023
29
5
29
Tekrardan merhaba arkadaşlar önceki yazılarımda bahsetmiştim pcosluyum ve adetlerim düzensiz 1 aylık gecikmemden sonra doktorum adet söktürücü verdi bu ayın 3 oldum adetim 3 günü hormon testi yaptı hiçbirşey çıkmadı bana klomen verdi adetimin 4 günü kullanmaya başladım pazar günü tamamen adetim bitti ama pazartesi günü çok koyu siyah gibi böyle bi lekelenmek oldu bende hala devam ediyor diye düşündüm bugün 3 günüm ama böyle pıhtı şeklinde kırmızı ve pembeye dönüyor dünden hızlı gebelik testi yaptım silik çizgiyi gördüm bugünde tekrarladım acaba yanlış mıdır diye o da ikinci çizgi silikçi çıktı şimdi ben hamile miyim yerleşme kanaması mı yada bu klomenin etkilerimi anlayamadım cevaplarsınız çok sevinirim

Testin fotoğrafı varsa atabilir misiniz

akşam test verdim sonucum 56.33 kendi doktoruma gideceğim yarın şuan hamilelik görünüyor ama ben 4 ay önce aynı böyle kimyasal yaşadığım için korkularım var inşallah öyle olmaz sağ Salim bebeğimi kucağıma alırım dualarını eksik etme lütfen

Merhaba sonucunuz çıktı mı.. inşallah hamilesinizdir

Nasıl yani adetin bittiği gibi 3 gün sonra hamile olduğunu öğrendin çok Aklım karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…