beyaZar Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2012 205 10 116 Ordu 26 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi beyaZar #1 Arkadaşlar konuyu yanlış yere açmışım yeniden açıyorum kusura bakmayın. Acaba hormonal bozukluk veya pcos tan dolayı oluşan tüylenmeler teddavi sonucu( d.kontrol hapları vs) kendiliğinden dökülüyor mu ? Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açmışım yeniden açıyorum kusura bakmayın. Acaba hormonal bozukluk veya pcos tan dolayı oluşan tüylenmeler teddavi sonucu( d.kontrol hapları vs) kendiliğinden dökülüyor mu ? Şimdiden teşekkürler
iriz makeup and skin care bids Kayıtlı Üye 11 Eylül 2012 386 16 68 26 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi beyaZar #2 Bende de aynı sorun var canım tüyleri dökmüyor tedavi yenilerinin çıkmasını önlüyor yani hali hazırda var olanlara tek çare epilasyon
Bende de aynı sorun var canım tüyleri dökmüyor tedavi yenilerinin çıkmasını önlüyor yani hali hazırda var olanlara tek çare epilasyon
beyaZar Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2012 205 10 116 Ordu 27 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi beyaZar #3 iriz .!.: Bende de aynı sorun var canım tüyleri dökmüyor tedavi yenilerinin çıkmasını önlüyor yani hali hazırda var olanlara tek çare epilasyon Genişletmek için tıkla... Forumda bi kaç kişiye rastladım okurken döküldü falan demişlerdi Lanet olsunnn
iriz .!.: Bende de aynı sorun var canım tüyleri dökmüyor tedavi yenilerinin çıkmasını önlüyor yani hali hazırda var olanlara tek çare epilasyon Genişletmek için tıkla... Forumda bi kaç kişiye rastladım okurken döküldü falan demişlerdi Lanet olsunnn