PCOS VE OVÜLASYON

Sedowski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2025
9
2
1
28
Kızlar merhaba. 7 aylık evliyim herhangi bir sorunum yoktu evlilik sonrası genel muayene için doktora gittiğimde yumurtalıklarımın polikistik durumda olduğu söylendi ve yaklaşık 3 ay önce polikistik over teşhisi kondu. Kilo vermem gerektiği söylendi.27 yaşındayım 1.82 boyunda 79 kiloyum. Sivilce (dönemsel çıkıyor), tüylenme, saç dökülmesi (ara ara oluyor abartılı değil) vs problemim yok. Reglim de düzenlidir hareketsiz olduğum dönemlerde gecikiyor kalkıp 10 dk yürüdüğüm an hemen regl oluyorum. Reglimin 12. gününde ovülasyon testine başladım. Bugün 17. gün olmasına rağmen henüz yumurtlama göremedim. İlk çocuk deneyimim de regl bitişinden sonraki 2. gün oldu. Hamilelik tutma durumu nedir? Hormon ve ovülasyon testi fotoğraflarımı aşağıda paylaşıyor olacağım. Lütfen yardım edin 🥹🌸💖

Eklentiler

• IMG_9779.webp
    IMG_9779.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 151
  • 1A403895-10C3-4088-847A-17DBECC21F4E.webp
    1A403895-10C3-4088-847A-17DBECC21F4E.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 147
Çok bilmiyorum ama anladığım kadarıyla 6 nisan pik olmuş. Yani yumurtlama bugün dahil 3 gün değerlendirmeniz gerekir. Eğer 7 ve 8 nisanında testini yaptıysanız silikleştiyse çatlamış demek oluyor. Ama yazdığınızı yeniden okudum adet döneminizde bu şekilde olduysa geç yumurtlamış olabilirsiniz. Regl sandığınız yumurtlama zamanı kanaması olabilir.
6 nişanda adet oldum zaten normal lekelenme devam etseydi değerlendirirdim ama bildiğiniz kanamam oldu

Ben de çok korkmuştum yumurtlama olmuyor muyum acaba diye . Yumurtlama lekesiyse eğer çok sevinirm. Ay teşekkür ederim yorumunuz içime su serpti
Yumurtlamaysa tabi ki değerlendirin ben kendi başıma öyle geldi diye yorumladım yumurtlama zamanı bazen oluyomuş lekelenme.. şans getirsin💖

Kızlar merhaba. 7 aylık evliyim herhangi bir sorunum yoktu evlilik sonrası genel muayene için doktora gittiğimde yumurtalıklarımın polikistik durumda olduğu söylendi ve yaklaşık 3 ay önce polikistik over teşhisi kondu. Kilo vermem gerektiği söylendi.27 yaşındayım 1.82 boyunda 79 kiloyum. Sivilce (dönemsel çıkıyor), tüylenme, saç dökülmesi (ara ara oluyor abartılı değil) vs problemim yok. Reglim de düzenlidir hareketsiz olduğum dönemlerde gecikiyor kalkıp 10 dk yürüdüğüm an hemen regl oluyorum. Reglimin 12. gününde ovülasyon testine başladım. Bugün 17. gün olmasına rağmen henüz yumurtlama göremedim. İlk çocuk deneyimim de regl bitişinden sonraki 2. gün oldu. Hamilelik tutma durumu nedir? Hormon ve ovülasyon testi fotoğraflarımı aşağıda paylaşıyor olacağım. Lütfen yardım edin 🥹🌸💖
Geçen ay ben sanırım 20 miydi 22 miydi neydi o tarihlerde yakaladım :D yapmaya devam et bence düzenli adet görüyorsan yumurtluyorsundur merak etme zaten hormonlarında kötü değil.

Geçen ay ben sanırım 20 miydi 22 miydi neydi o tarihlerde yakaladım :D yapmaya devam et bence düzenli adet görüyorsan yumurtluyorsundur merak etme zaten hormonlarında kötü değil.
Bugün tahlillerime baktı doktor gayet iyi değerlerin dedi fsh tsh Lh normal çıktı bakalım inşallah bu ay güzel haberler alırım. Testi de yapmaya devam edicem

Back
X