sen değerlendirmiştin sanırım o günden beri aklımdasın. lütfen gebelik olursa beni bilgilendir mutlu haber duymak istiyorumGüvenilir marka diye duymuştum inşallah en yakın zamanda yumurtlamayı görürsünüz
Canım inşallah bugün 10. Günüm ama bakalım bikaç güne belli olursen değerlendirmiştin sanırım o günden beri aklımdasın. lütfen gebelik olursa beni bilgilendir mutlu haber duymak istiyorum
ben dün test yaptım pozitif çıktı bugün beta 123 çıktıCanım inşallah bugün 10. Günüm ama bakalım bikaç güne belli olur
Yaaa ciddi misin çoooook sevindim gözün aydınben dün test yaptım pozitif çıktı bugün beta 123 çıktı
Canım yumurtlama daha olmamış gibi gözüküyor normalde iki çizği de aynı koyulukta yada birbirine en yakın koyulukta olması gerektiğini biliyorumArkadaşlar lütfen benim testimde bakar mısınız hiç birşey anlamıyorum benimde pcosum var
Çoook güzel bir haber sağlıkla kucağına al canım bizlere de nasip etsin Allahımben dün test yaptım pozitif çıktı bugün beta 123 çıktı
Buda bugün yaptığım test ilk defa bu kadar koyu bakabilir misinCanım yumurtlama daha olmamış gibi gözüküyor normalde iki çizği de aynı koyulukta yada birbirine en yakın koyulukta olması gerektiğini biliyorum
Evet canım muhtemelen bugün yumurtlama günün değerlendir derim yarına bir tık daha da koyu olabilir yada yumurta catlama olursa silikleşmeyede başlayabilir yumurtlamadan sonraki 3 gübü değerlendirmenizde fayda varBuda bugün yaptığım test ilk defa bu kadar koyu bakabilir misin
Bende 20. Gun yakaladim, sizin regli gununuz gecti mi?Merhaba bende de polikistik var ve aynı yaşız :) bende bu ay ovulasyon denedim bir an hiç yumurtlayamıycam sandım ama 20. Gün yakaladım hatta benim lekelenmeli oldu. Günleri değerlendirdim bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok teşekkür ederim Evet bugün biraz daha silik ama pcos olduğum için biraz yanıltıcı olabiliyor bu testler ama değerlendirecemEvet canım muhtemelen bugün yumurtlama günün değerlendir derim yarına bir tık daha da koyu olabilir yada yumurta catlama olursa silikleşmeyede başlayabilir yumurtlamadan sonraki 3 gübü değerlendirmenizde fayda var
Bende pcosluyum aynı sen gibi durumum o yüzden sen değerlendir de belki de gebe kalırsın nasip bu işler umarım güzel sonuçlar alırsınÇok teşekkür ederim Evet bugün biraz daha silik ama pcos olduğum için biraz yanıltıcı olabiliyor bu testler ama değerlendirecem
Yok günüm geçmemişti ama adet oldum zatenBende 20. Gun yakaladim, sizin regli gununuz gecti mi?
İnşallah gebe kalırım ya Allah kimseyi evlatsız bırakmasın hepimizBende pcosluyum aynı sen gibi durumum o yüzden sen değerlendir de belki de gebe kalırsın nasip bu işler umarım güzel sonuçlar alırsın
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsunİnşallah gebe kalırım ya Allah kimseyi evlatsız bırakmasın hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?