bu markayı bilmiyorum o yüzden size net gösterir diyemem ama devam edin bir yerde netleşmeye yakınken diğer testte netleşmemiş düzenli adet oluyorsanız zaten yumurtlama net yakalarsınızKızlar merhaba. 7 aylık evliyim herhangi bir sorunum yoktu evlilik sonrası genel muayene için doktora gittiğimde yumurtalıklarımın polikistik durumda olduğu söylendi ve yaklaşık 3 ay önce polikistik over teşhisi kondu. Kilo vermem gerektiği söylendi.27 yaşındayım 1.82 boyunda 79 kiloyum. Sivilce (dönemsel çıkıyor), tüylenme, saç dökülmesi (ara ara oluyor abartılı değil) vs problemim yok. Reglim de düzenlidir hareketsiz olduğum dönemlerde gecikiyor kalkıp 10 dk yürüdüğüm an hemen regl oluyorum. Reglimin 12. gününde ovülasyon testine başladım. Bugün 17. gün olmasına rağmen henüz yumurtlama göremedim. İlk çocuk deneyimim de regl bitişinden sonraki 2. gün oldu. Hamilelik tutma durumu nedir? Hormon ve ovülasyon testi fotoğraflarımı aşağıda paylaşıyor olacağım. Lütfen yardım edin
Merhaba bende de polikistik var ve aynı yaşız :) bende bu ay ovulasyon denedim bir an hiç yumurtlayamıycam sandım ama 20. Gün yakaladım hatta benim lekelenmeli oldu. Günleri değerlendirdim bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsunKızlar merhaba. 7 aylık evliyim herhangi bir sorunum yoktu evlilik sonrası genel muayene için doktora gittiğimde yumurtalıklarımın polikistik durumda olduğu söylendi ve yaklaşık 3 ay önce polikistik over teşhisi kondu. Kilo vermem gerektiği söylendi.27 yaşındayım 1.82 boyunda 79 kiloyum. Sivilce (dönemsel çıkıyor), tüylenme, saç dökülmesi (ara ara oluyor abartılı değil) vs problemim yok. Reglim de düzenlidir hareketsiz olduğum dönemlerde gecikiyor kalkıp 10 dk yürüdüğüm an hemen regl oluyorum. Reglimin 12. gününde ovülasyon testine başladım. Bugün 17. gün olmasına rağmen henüz yumurtlama göremedim. İlk çocuk deneyimim de regl bitişinden sonraki 2. gün oldu. Hamilelik tutma durumu nedir? Hormon ve ovülasyon testi fotoğraflarımı aşağıda paylaşıyor olacağım. Lütfen yardım edin
Canım 16.günde koyulaşma olmuş ama pcosta bildiğim kadarıyla yumurta yan olgunlaşmadan çatlıyor o yüzden ikisini aynı koyulukta göremedin büyük ihtimalle inşallah tutar bu ay bir daha yapmana gerek kalmaz ama havuç ve avokado ye her sabah o zamana çok güzel gelişir yumurtalarınKızlar merhaba. 7 aylık evliyim herhangi bir sorunum yoktu evlilik sonrası genel muayene için doktora gittiğimde yumurtalıklarımın polikistik durumda olduğu söylendi ve yaklaşık 3 ay önce polikistik over teşhisi kondu. Kilo vermem gerektiği söylendi.27 yaşındayım 1.82 boyunda 79 kiloyum. Sivilce (dönemsel çıkıyor), tüylenme, saç dökülmesi (ara ara oluyor abartılı değil) vs problemim yok. Reglim de düzenlidir hareketsiz olduğum dönemlerde gecikiyor kalkıp 10 dk yürüdüğüm an hemen regl oluyorum. Reglimin 12. gününde ovülasyon testine başladım. Bugün 17. gün olmasına rağmen henüz yumurtlama göremedim. İlk çocuk deneyimim de regl bitişinden sonraki 2. gün oldu. Hamilelik tutma durumu nedir? Hormon ve ovülasyon testi fotoğraflarımı aşağıda paylaşıyor olacağım. Lütfen yardım edin
Pembe olan Artımed kaset şeklinde olan laboquick. Pembe olanda İlk 2-3 gün silikte olsa çizgi vardı sonraki günler kasette neredeyse hiç çıkmadı. İlginiz için teşekkür ederimbu markayı bilmiyorum o yüzden size net gösterir diyemem ama devam edin bir yerde netleşmeye yakınken diğer testte netleşmemiş düzenli adet oluyorsanız zaten yumurtlama net yakalarsınız
Yaa yumurtlamayı yakaladığın için çok mutluyum inşAllah güzel sonuçlanırMerhaba bende de polikistik var ve aynı yaşız :) bende bu ay ovulasyon denedim bir an hiç yumurtlayamıycam sandım ama 20. Gün yakaladım hatta benim lekelenmeli oldu. Günleri değerlendirdim bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
Yorumun ve ilgin için çook teşekkür ederim kaybolmakta olan umudum yeşerdiCanım 16.günde koyulaşma olmuş ama pcosta bildiğim kadarıyla yumurta yan olgunlaşmadan çatlıyor o yüzden ikisini aynı koyulukta göremedin büyük ihtimalle inşallah tutar bu ay bir daha yapmana gerek kalmaz ama havuç ve avokado ye her sabah o zamana çok güzel gelişir yumurtaların
Neden ümitsizliğe kapılıyorsun bende 5 aydır deniyorum bak pcosta yok ama olmuyor yani o engel değil emin ol yumurtaların sadece fazla olduğu için tembellik yapıyor ama ikiz olma şansı emin ol daha bille yüksek, Allah zamanı gelince en güzelini verecek gecikiyorsa bir sebebi vardır vakti zamanı . Avokadoyu kahvaltıdan eksik etme yanında ceviz ve havuç bende bu ay ovülasyonla takip ettim 21 bat bakalım allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsinYorumun ve ilgin için çook teşekkür ederim kaybolmakta olan umudum yeşerdiİnşAllah tutar Allahtan tek isteğim bu. Ramazan dolayısıyla sadece sahurda havuç yiyebiliyorum ama avokadoyu da ekleyeceğim. Çok teşekkürler
Umarım en kısa zamanda çok güzel haberler alırsınNeden ümitsizliğe kapılıyorsun bende 5 aydır deniyorum bak pcosta yok ama olmuyor yani o engel değil emin ol yumurtaların sadece fazla olduğu için tembellik yapıyor ama ikiz olma şansı emin ol daha bille yüksek, Allah zamanı gelince en güzelini verecek gecikiyorsa bir sebebi vardır vakti zamanı . Avokadoyu kahvaltıdan eksik etme yanında ceviz ve havuç bende bu ay ovülasyonla takip ettim 21 bat bakalım allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin
Sen görene kadar yapmayı bırakma gerçekten ne zaman olacağı belli olmuyor iyi şanslarYaa yumurtlamayı yakaladığın için çok mutluyum inşAllah güzel sonuçlanırBana ümit oldun bu yorumunla çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim sana daSen görene kadar yapmayı bırakma gerçekten ne zaman olacağı belli olmuyor iyi şanslar
Merhaba hangi marka testi kullandınızMerhaba bende de polikistik var ve aynı yaşız :) bende bu ay ovulasyon denedim bir an hiç yumurtlayamıycam sandım ama 20. Gün yakaladım hatta benim lekelenmeli oldu. Günleri değerlendirdim bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
Bir gebenin günlüğü testleriydi :)Merhaba hangi marka testi kullandınız
Bende adetin başını bir sayarsam 20. Gündeyim henüz çatlama göremedimBir gebenin günlüğü testleriydi :)
Pcosunuz var mı?Bende adetin başını bir sayarsam 20. Gündeyim henüz çatlama göremedim
Hayır yokPcosunuz var mı?
ben laboquick kullandım ve hala yumurtlama görmedimBir gebenin günlüğü testleriydi :)
Güvenilir marka diye duymuştum inşallah en yakın zamanda yumurtlamayı görürsünüzben laboquick kullandım ve hala yumurtlama görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?