Mol gebelikten sonra sağlıklı bir gebelik gecirdinizmiPcosluyum ve tiroid hastasıyım.2022 tarihinde bir mol gebelik yaşadım.Oldum olası adetlerim hep düzensizdir ve asla adet sancısı yaşamam. 13.10.2023 tarihinde adet gördüm ve 13 gün sürdü 25.10.2023 tarihinde bitti 07.01.2024 tarihinde bir kerelik çok az pembemsi bir lekelenme yaşadım. 19.02.2024 tarihinden beri pembemsi ve açık kahverengi lekelenme var adet başlıyor sandım ama hala adet görmedim bu dediğim lekelenmeler sadece peçete ile sildiğimde arada geliyor günlük pede bile bulaşmıyor. Aşırı şişkinlik ve karın krampları yaşıyorum. 7 şubatta kanda gebelik bakıldı negatifti. Şubatın 20sinde lh ve hcg testi yaptım ikiside negatif. Sormak istediğim ise şu böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Hayır yaşamadım yumurtalıklarımda sorun vardı gebelik için ilaç tedavisine başlandı letu kullanıp yumurta çatlatma iğnesi oldum geçen ay gebelik olmadı bu ay aynı tedaviye devam ettik iğneyi ne zaman olacağım diye 15 temmuzda kontrole gittiğimde sol taraftaki yumurtan çatlamış dedi doktor.19 temmuz gecesi sol tarafıma veya direk yüzüstü asla yatamadım birkaç saat aşırı idrara aıkışıyorum ve gaz ile şişkinlik mevcut yerleşmemi döllenmemi nedir acaba diye düşünmüyor değilim ama erken mi kendimi mi dinliyorum ayırt edemiyorum ne hissetmem lazım. Birde inofolic combi ve duphaston kullanıyorum bunların yan etkiside olabilir belki karışık bir durum içerisindeyim.Mol gebelikten sonra sağlıklı bir gebelik gecirdinizmi
Bekle biraz bakalım regl nekadar varHayır yaşamadım yumurtalıklarımda sorun vardı gebelik için ilaç tedavisine başlandı letu kullanıp yumurta çatlatma iğnesi oldum geçen ay gebelik olmadı bu ay aynı tedaviye devam ettik iğneyi ne zaman olacağım diye 15 temmuzda kontrole gittiğimde sol taraftaki yumurtan çatlamış dedi doktor.19 temmuz gecesi sol tarafıma veya direk yüzüstü asla yatamadım birkaç saat aşırı idrara aıkışıyorum ve gaz ile şişkinlik mevcut yerleşmemi döllenmemi nedir acaba diye düşünmüyor değilim ama erken mi kendimi mi dinliyorum ayırt edemiyorum ne hissetmem lazım. Birde inofolic combi ve duphaston kullanıyorum bunların yan etkiside olabilir belki karışık bir durum içerisindeyim.
10-11gün kaldı bekleyeceğiz bakalımBekle biraz bakalım regl nekadar var
Bekleyip görüceksiniz inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla bir gebelik sağlıklı bir evlât sizede banada inşallah ben8mde 4 ay bitti işte mol gebelik. Yaşadım.size doktor kaç ay koruma verdi benimki parsiyel mol bu sitede baya araştırdım parsiyel molde hep 6 ay korununmuşHayır yaşamadım yumurtalıklarımda sorun vardı gebelik için ilaç tedavisine başlandı letu kullanıp yumurta çatlatma iğnesi oldum geçen ay gebelik olmadı bu ay aynı tedaviye devam ettik iğneyi ne zaman olacağım diye 15 temmuzda kontrole gittiğimde sol taraftaki yumurtan çatlamış dedi doktor.19 temmuz gecesi sol tarafıma veya direk yüzüstü asla yatamadım birkaç saat aşırı idrara aıkışıyorum ve gaz ile şişkinlik mevcut yerleşmemi döllenmemi nedir acaba diye düşünmüyor değilim ama erken mi kendimi mi dinliyorum ayırt edemiyorum ne hissetmem lazım. Birde inofolic combi ve duphaston kullanıyorum bunların yan etkiside olabilir belki karışık bir durum içerisindeyim
1 yıl korunma verdi hatta doğum kontrol hapı kullanmamı istedi 8 ay kullandım.Mol gebelikten 10 ay sonra kontrole gittiğimde korunmayı kaldırdı ama ben bir daha gebelik yaşayamadım. Allah inşallah nasip eder hepimize deBekleyip görüceksiniz inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla bir gebelik sağlıklı bir evlât sizede banada inşallah ben8mde 4 ay bitti işte mol gebelik. Yaşadım.size doktor kaç ay koruma verdi benimki parsiyel mol bu sitede baya araştırdım parsiyel molde hep 6 ay korununmuş
Bu formda.hep 6 ay korunmuşlar.parsiyel mol da şizin hangi tur.bilmiyirum benim iki üç ay.daha.gecsin.duruma gore doktora gitcem bide.genetik testleri bekliyoruz1 yıl korunma verdi hatta doğum kontrol hapı kullanmamı istedi 8 ay kullandım.Mol gebelikten 10 ay sonra kontrole gittiğimde korunmayı kaldırdı ama ben bir daha gebelik yaşayamadım. Allah inşallah nasip eder hepimize de
Merhaba ben yaklaşık bir seneye yakın duphaston tedavisi gördüm yanına inositol verdi doktorum adetim düzenli olmaya başladı şeker hapı da kullandım çok az zayıfladım yumurtalıklarım çalışmaya başladı doktorum tek başına inositol de tedavi edebilir adetleri dedi gebe kalana kadar iç dedi tabi olmadı ama adetleri düzene koydukHayır yaşamadım yumurtalıklarımda sorun vardı gebelik için ilaç tedavisine başlandı letu kullanıp yumurta çatlatma iğnesi oldum geçen ay gebelik olmadı bu ay aynı tedaviye devam ettik iğneyi ne zaman olacağım diye 15 temmuzda kontrole gittiğimde sol taraftaki yumurtan çatlamış dedi doktor.19 temmuz gecesi sol tarafıma veya direk yüzüstü asla yatamadım birkaç saat aşırı idrara aıkışıyorum ve gaz ile şişkinlik mevcut yerleşmemi döllenmemi nedir acaba diye düşünmüyor değilim ama erken mi kendimi mi dinliyorum ayırt edemiyorum ne hissetmem lazım. Birde inofolic combi ve duphaston kullanıyorum bunların yan etkiside olabilir belki karışık bir durum içerisindeyim.
Bende mol gebelik öncesi info şase kullanıyordum adetleri düzenlemedi ama gebelik oluştu. Korunmadan sonra yine info şase kullandım ama çok maliyetli olduğu için artık inofolic combiye geçirdi doktor bakalım bayağı oldu kullanalı ama henüz gebelik oluşmadı inşallah tez zamanda sağlıkla oluşur gebelik hepimiz içinde.Bakalım bugün yumurtlamadan sonra 14.günüm duphastonda bitti gebelik testi 2 gün önce negatifti birkaç güne adet olurum galiba bu ayda olmadıMerhaba ben yaklaşık bir seneye yakın duphaston tedavisi gördüm yanına inositol verdi doktorum adetim düzenli olmaya başladı şeker hapı da kullandım çok az zayıfladım yumurtalıklarım çalışmaya başladı doktorum tek başına inositol de tedavi edebilir adetleri dedi gebe kalana kadar iç dedi tabi olmadı ama adetleri düzene koyduk
Canım bekle biraz daha bakalım keşke benimde olsaydı ama ben artık hamile kalmaya çalışmıyorum tekrar kariyer peşine düştüm kaç sene uğraştım tedaviler felan ilaçlar beni mahf etti artık gerçekten uğraşmayacağım duphaston iyi ilaç ben ilk kutusunda adet olmamıştım ama baya uzun süreli kullandım hatta yazmıştım galiba sana canım inositole devam ilunga F kullan istersen ben ondan kullandım marka olarak bana çok iyi geldiBende mol gebelik öncesi info şase kullanıyordum adetleri düzenlemedi ama gebelik oluştu. Korunmadan sonra yine info şase kullandım ama çok maliyetli olduğu için artık inofolic combiye geçirdi doktor bakalım bayağı oldu kullanalı ama henüz gebelik oluşmadı inşallah tez zamanda sağlıkla oluşur gebelik hepimiz içinde.Bakalım bugün yumurtlamadan sonra 14.günüm duphastonda bitti gebelik testi 2 gün önce negatifti birkaç güne adet olurum galiba bu ayda olmadı
Son durumunuz ne oldu test yaptınizmi sizinle konuşmistim merak ettim de aynı durumları yasayinca ben hangi doktora gittiysem 1 sene dedi koruma bizde çok istiyoruz burdada coģu kişi 6 ay.korunmus yani doktorlar demiş o şekilde bende çok kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuzBende mol gebelik öncesi info şase kullanıyordum adetleri düzenlemedi ama gebelik oluştu. Korunmadan sonra yine info şase kullandım ama çok maliyetli olduğu için artık inofolic combiye geçirdi doktor bakalım bayağı oldu kullanalı ama henüz gebelik oluşmadı inşallah tez zamanda sağlıkla oluşur gebelik hepimiz içinde.Bakalım bugün yumurtlamadan sonra 14.günüm duphastonda bitti gebelik testi 2 gün önce negatifti birkaç güne adet olurum galiba bu ayda olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?