Merhaba canım ben de bir dönem matofin kullandım. Midemi çok bulandırmıştı kilo vermeme de yardımcı oldu ama ben gebelik elde edemedim adetlerim de düzenlenmedi… pcosta her hasta farklı oluyor ben şu an yumurtlama tedavisi oluyorum önce ilaçla yumurtayı büyütüyor doktor sonrasında takip edip belli büyüklüğe ulaşınca çatlatıyor iğneyle. Sonra gün gün ilişki öneriliyor. Umarım siz de ben de güzel haberler alırızmerhaba arkadaşlar size bir konu hakkında danışmak istiyorum ben evliliğimin 4.yılına girdim geçmiş yıllarda çocuk sahibi olmayı pek fazla istemedik yaşadığımız şehir dolayısıyla bu yıl tayin dönemi ve artık evlat sahibi olmak istiyorum doktora genel muayene için başvurdum ve doktor pcos olduğunu söyledi ardından dahiliyeye başvurmam gerektiğini söyledi hop orda da insülin direncim olduğunu söyledi ve matofin ilacı kullanıyorum fakat bende regl düzensizliği yoktu evet fazla kilom vardı ve ne kadar diyet spor yaparsam da kilo veremiyordum ilacı kullanalı 1 ay oluyor 8 kilo verdim şu an tamamen kafam darmadağın 4 yıl zaten geride bıraktım hayırlı zamanda hayırlı şekilde olmasını isterim elbette ama dediğim gibi aklım karışık aranızda böyle olup hamile kalabildiniz mi veya bu durumda neler yaptınız şimdiden çok uzun yazdığımız için özür dilerim umarım bir gün bu formun altına GEBEYİM diye yazmanın ümidiyle hepinize sağlıklı bir hayat diliyorum...
Umarım canım ilaç bende sadece ilk zamanlarda baş ağrısı yaptı ve uyku hali şu an kullanıyorum iştahım ciddi oranda kesildi Çarşamba günü tekrar doktor ile randevum var nasıl bir yöntem izlemem gerektiğini ne yapacağımızı o zaman konuşurumMerhaba canım ben de bir dönem matofin kullandım. Midemi çok bulandırmıştı kilo vermeme de yardımcı oldu ama ben gebelik elde edemedim adetlerim de düzenlenmedi… pcosta her hasta farklı oluyor ben şu an yumurtlama tedavisi oluyorum önce ilaçla yumurtayı büyütüyor doktor sonrasında takip edip belli büyüklüğe ulaşınca çatlatıyor iğneyle. Sonra gün gün ilişki öneriliyor. Umarım siz de ben de güzel haberler alırız
Merhaba canım posttan 8 ay geçmiş ama sormak istiyorum matofinin mide bulantısına karşı ne yaptın kaç seferdir başlayıp bıraktım ilacı bir türlü midem kaldırmıyor nasıl geçerMerhaba canım ben de bir dönem matofin kullandım. Midemi çok bulandırmıştı kilo vermeme de yardımcı oldu ama ben gebelik elde edemedim adetlerim de düzenlenmedi… pcosta her hasta farklı oluyor ben şu an yumurtlama tedavisi oluyorum önce ilaçla yumurtayı büyütüyor doktor sonrasında takip edip belli büyüklüğe ulaşınca çatlatıyor iğneyle. Sonra gün gün ilişki öneriliyor. Umarım siz de ben de güzel haberler alırız
Canım mide bulantısına sabretmen gerekiyor onun dışında bulantı hapları var istersenMerhaba canım posttan 8 ay geçmiş ama sormak istiyorum matofinin mide bulantısına karşı ne yaptın kaç seferdir başlayıp bıraktım ilacı bir türlü midem kaldırmıyor nasıl geçer
Doktorum da dedi alışman lazım kaç sene oldu bu kaçıncı bırakıp içmem bu sefer bırakmicam ama mide bulantı hapları mideye zarar verir mi sence ?Canım mide bulantısına sabretmen gerekiyor onun dışında bulantı hapları var istersen
Zannetmiyorum canım her gün üst üste kullanmasan ara ara kullansan zaten alışacaksın 3-4 haftayaDoktorum da dedi alışman lazım kaç sene oldu bu kaçıncı bırakıp içmem bu sefer bırakmicam ama mide bulantı hapları mideye zarar verir mi sence ?
Zaten bir gün arayla içiyorum dur bakalım ne olacakZannetmiyorum canım her gün üst üste kullanmasan ara ara kullansan zaten alışacaksın 3-4 haftaya
Aynen canım ben de yarım yarım içiyordum ama yine de bulantı yapmıştıZaten bir gün arayla içiyorum dur bakalım ne olacakcanım ağır ilaç ya başka arkadaşım da kullanıyor hemde bin miligram ya bana mısın demiyor bünye sağlam demek kaldırıyor ilacı
Bide ben cok düzensiz yiyorum akşam yemeklerini nekadar erken yiyip üstüne içsem okadar iyi aslında şu matofini ama boş mideye daha kötü geliyorAynen canım ben de yarım yarım içiyordum ama yine de bulantı yapmıştıher bünye farklı
Aman diyim mideni yorma canım. Bu arada beni kendiliğimden adet yapmıştı matofinnn :) umarım sizde de işe yararBide ben cok düzensiz yiyorum akşam yemeklerini nekadar erken yiyip üstüne içsem okadar iyi aslında şu matofini ama boş mideye daha kötü geliyor
Gülüm adetim iyi kötü gecikmeli geliyor da adetim bu ay kısa sürdü çok moralım bozuldu ya son 2 adet böyleAman diyim mideni yorma canım. Bu arada beni kendiliğimden adet yapmıştı matofinnn :) umarım sizde de işe yarar
Ayyy bir şey diyim mi ben de 23 temmuzdan beri adetliyimGülüm adetim iyi kötü gecikmeli geliyor da adetim bu ay kısa sürdü çok moralım bozuldu ya son 2 adet böyle
Yaa çok uzun sürmüş doktora gittin mi hiç zor tabi öyle de tövbe yarabbim gülüyon bide alıştın sanırım senAyyy bir şey diyim mi ben de 23 temmuzdan beri adetliyimbak o da çok kötü….
Geçen ay büyüyen yumurtam kiste dönüşmüş şekerim o da sağolsun 20 gün kanattı beni zalimYaa çok uzun sürmüş doktora gittin mi hiç zor tabi öyle de tövbe yarabbim gülüyon bide alıştın sanırım sengeçmiş olsun
Çok üzüldüm geçmiş olsun gerçekten benimde kistim oluyor ama olunca da gecikme yapıyor kanatmıyor şrefsizGeçen ay büyüyen yumurtam kiste dönüşmüş şekerim o da sağolsun 20 gün kanattı beni zalimbitmek üzere ama atmışım şükür…
Seninki yine insaflı çıkmışÇok üzüldüm geçmiş olsun gerçekten benimde kistim oluyor ama olunca da gecikme yapıyor kanatmıyor şrefsiz
Amin tabi şaka yapıyorum soğan suyu iyi diyorlar dene istersen tansiyon ve rahim duvarı sorunu yoksa 6 aysa bir 15 gün boyunca içiliyor sabah akşam taze hazırlanıyor kür o şekilde içiliyor belki temizler iyiceSeninki yine insaflı çıkmışAllah yaşatmasın kimseye ya inanılmaz ağrılıydı bide zar zor atlattım
Canım zaten öyle bi kanama oldu ki ben ne var ne yok attım benceAmin tabi şaka yapıyorum soğan suyu iyi diyorlar dene istersen tansiyon ve rahim duvarı sorunu yoksa 6 aysa bir 15 gün boyunca içiliyor sabah akşam taze hazırlanıyor kür o şekilde içiliyor belki temizler iyice