Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende adet olamıyorum 16 aylık evliyim evlenmeden öncede düzensizdi ama oluyordum evlendikten sonra adet olamıyorum ve pikosum2 senelik evliyim ve pcos um var hiç adet görmüyorum benimgibi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim
Hiç doktora gitinmiBende adet olamıyorum 16 aylık evliyim evlenmeden öncede düzensizdi ama oluyordum evlendikten sonra adet olamıyorum ve pikosum
Evet gittim iki ay klomen tedavisi verdi ama hiç etki etmedi sonra menogon iğnesi kullandım yumurta gelişince çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı şuan beklemedeyim tekrar gidicemHiç doktora gitinmi
İnsilünim düşüktü ama şu an iyi kiloda 65 çokmu acaba doktorlar bişey demediİnsülin direncinize baktırın ve kilonuz varsa acilen kilo verin spor yapın derim
Bende klomen kullandım bendede hiç etkisi olmadıEvet gittim iki ay klomen tedavisi verdi ama hiç etki etmedi sonra menogon iğnesi kullandım yumurta gelişince çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı şuan beklemedeyim tekrar gidicem
Bence çok benim hormonlar her şey düzenli görüntüde hafif pko var 62 kiloydum doktor iyi dedi ama 53 kiloya indim yine de adetlerim de düzenli her ayİnsilünim düşüktü ama şu an iyi kiloda 65 çokmu acaba doktorlar bişey demedi
Vala ben bildim bileli böyleyim hiç düzgün adet olmadım zaten adet olunca 10 kiloya yakın veriyorum varmı bebeğinizBence çok benim hormonlar her şey düzenli görüntüde hafif pko var 62 kiloydum doktor iyi dedi ama 53 kiloya indim yine de adetlerim de düzenli her ay
2 ay kullanılıyormıymıs klomen 5 gun kullandım diğer doktr 5 gunden fazla kullanılmaz dedı ama bende de yumurtalık yetmezliği var çok ıstyorm anne olmayı sanem bu ay iğne deneyecegızEvet gittim iki ay klomen tedavisi verdi ama hiç etki etmedi sonra menogon iğnesi kullandım yumurta gelişince çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı şuan beklemedeyim tekrar gidicem
Evet 5 gün olarak kullanılıyor gelismeyince ikinci ayda klomen verdi 5 gün kullandım yine gelişmedi2 ay kullanılıyormıymıs klomen 5 gun kullandım diğer doktr 5 gunden fazla kullanılmaz dedı ama bende de yumurtalık yetmezliği var çok ıstyorm anne olmayı sanem bu ay iğne deneyecegız
Bana ikinci ayda 2x2 olarak verdi cnm sanaEvet 5 gün olarak kullanılıyor gelismeyince ikinci ayda klomen verdi 5 gün kullandım yine gelişmedi
Şuan ne yapıyorsun pekşEvet 5 gün olarak kullanılıyor gelismeyince ikinci ayda klomen verdi 5 gün kullandım yine gelişmedi
Şuan bekliyorum haftaya gidicem adet olamadım onun için. Aşılama yaptircam bir iki ayaŞuan ne yapıyorsun pekş
Ben ilk ay günde 2 ikinci ay 3 öğün kullandımBana ikinci ayda 2x2 olarak verdi cnm sana
Bende ilk ay iki ögün tek hap kullandım ikinci ve üçüncü ay 2 şer hap kulandım ama hiç gelişme olmadıBen ilk ay günde 2 ikinci ay 3 öğün kullandım