• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LolaBunyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2024
3
0
1
26
Kızlar merhaba bundan 5,6 ay önce pcoslu olduğumu öğrendim doktorum dienille isimli doğum kontrol hapını verdi 3 ay kullan daha sonra gel dedi kullandım bitirdim ve tekrar kontrole gittim ve ultrasonla baktığında kistlerimin olmadığını temizlendiğini söyledi ama adetim hala düzensiz son kutuyu bitirdikten sonra adet oldum 31 aralıkta daha da bugüne kadar olmadım belirttim bu şekilde doktora adetimi düzene sokmam gerektiğini 28 günde bir adet olmam gerektiğini söyledi ve bana elenatal 1 vitamini verdi bu sürekte hamile kalma ihtimalim var mı adetim düzensiz olduğu halde yada adetim düzene girer mi bu ilaç sayesinde yada daha adet olmadığım için hamilelik olabilir ama belki börünmüyordur diye bu ilacı vermiş olabilir mi aranızda bu tarz sorun yaşayan ve hamile kalan olduğu lütfen yardımcı olursanız sevinirim ve ayrıca adetimi nasıl düzene sokabilirim deneyip faydasını görenler varsa da bi yazabilir mi acaba lütfen

Back