Merhaba kızlar ben 3.5 yıldır evlıyım 2.8 aydır bebek ıstıyordum olmuyordu. Soğan kuru kullandım,hayır tohumu+cıvanpercemı ıctım,spor+diyet… Pcos ıcın ıyı denılen bırcok seyı yaptım bır türlü olmuyordu. Doktora gıttım bütün tettıkler yapıldı Pcos dışında hıcbır sıkıntım yoktu. Glıfor follıkasıt kullandım 3 ay sonrasında klomen kullandım 1 yumurta buyudu ovıtrella yaptık tutmadı sonra 2 ay daha klomen kullandım yumurtam buyumedı tabıı bu süreçlerde sureklı aglıyordum çok kötüydüm ve çok çok yıprandım . Herkesın sureklı gebelıkten bahsetmesı vb. sonra 1-2 ay ara verdım yumurtam kendılıgınden buyudu tekrar ovıtrella(çatlatma ıgnesı)yaptım yıne tutmadı. En son doktorum Femera verdı bu sefer olmazsa Senı başka yere yonlendırecem dedı ve bu sırada da hıcbır şeye dıkkat etmedım yememe+strese+ılıskı zamanına (çünkü aılemde kötü sıkıntı vardı) çok yıprandım gebelık hıc beklemıyordum. Ablamın zoruyla kan vermeye gıttım ve şükürler olsun gebeyım. Ben sureklı burdakı gebe ınsanların mesajlarını okurdum acaba ben de bır gün yazar mıyım dedım asla ınanmıyordum ve hâlâ inanmıyorum. Dılerım Rabbıme bu mesajımı kım okuyup gebelık planlıyorsa en yakın zamanda bu haberı alır. Pcos olup hamılr kalan bır suru arkadaşım var ablalarımda öyle . Kese ve bebegı daha gormedıgım ıcın bıraz heyecanlı ve tedırgınım Insallah sağlıklı olur
sağlıcakla kalın lütfen kendınızı uzmeyın ben bıle bunu yazdıysam Insallah sız de yazacaksınız hıkayenızı
Son düzenleme: