Pcos ve gebelik

cindyybeby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2024
84
10
3
19
Merhabalar,gerçekten o kadar kötüyüm ki psikolojim bitik durumda.3 senelik evliyim 1 senedir de çocuk istedim olmuyor.Ne yaparsan yapayım olmadı.Her doktora gittiğimde kilo dendi sadece.yalana gerek yok kilo veremedim.İradesiz bir insanım sanırım.Fakat bugun birşey duydum.Bi tanıdğım 29 yaşında 135 kilo ile 2.bebeğine hamileymiş ve pcoslu bir şekilde hamile kalıyor.Yani arkadaşlar,ben her doktora gittiğimde doktor geç olur bebeğin olmaz bu kiloyla çok zor,pcosun aşırı ileri derecede gözüküyor şuan mümkün değil bebeğinin olması dendi.Bu cümleler kuruldu bana.Demek ki oluyormuş.Olan da varmış.Belki bana bu stresi yüklemeselerdi olabilirdi de.Artık delirecek gibiyim tekrardan diyete başladım.Folik asiti herşeyi bırakmıştım bugun yeniden ve son kez kendim için birşeyler deneyeceğim.Lütfen bana şans dileyin.Bu süreçte tavsiye etmek istediğiniz bir şey varsa seve seve dinlemek isterim

Öncelikle herkesin fizyolojisi farklı bunu unutma
Sonra derin bir nefes al ve başaracağına inanarak yemene içmene dikkat et karbonhidrattan uzak dur gluteni kes ne kadar iradesiz olsan da kilo vermeye çalış sağlıklı beslen folik asite tekrardan başla güvendiğin inandığın iyi bir doktor varsa onunla bir yumurta takibi yap , olumsuz şeylere takılma herkesin süreci kendine özel iyi düşün iyi olsun stres yaptıkça daha zor oluyor bir şeyler

Bende pcosum benzer şeyleri yaşıyoruz ama ağustos ta gebe kalabildim düştü ama sonuç olarak kalabiliyoruz öğrenmiş olduk bende istiyorum sana dediklerimi kendim de dikkat ediyorum etmek zorundayım zaten inşallah olur birbirimize dua ederim edelim
Şu konuda da haklısın tabii ki farklı örnekleri görünce insanın da canı sıkılıyor dediğin gibi kilolu olup kalabilenler var biz kilolu da değiliz ama vermeye de çalışıyoruz benim de öyle arkadaşım vardı kiloluydu ama kaldı şimdi doğum yapmak üzere yine de takılma çevreye boş ver

Çok teşekkür ederim.Beni en çok umutsuzluğa sürükleyen nokta,hiç gebelik yaşayamam.Yani dış gebelik olur düşük olur hani desem ki en azından kalabiliyorum.Bende oda yok.Ve kilomda var.Verdiğim örnekteki kadın kadar değil ama var yani kilom.Ve inanır mısınız bunun adı kıskançlık veya fesatlık asla değil yemin ederim.Ama kadın 6 sene korunmuş o kiloyla pcosla 3 ayda gebe kaldı.Duyunca çok üzüldüm ben neler neler yaptım olmuyor insanlarda nasıl oluyor diye ...Ciddi şekilde psikolojim bozuldu sanırım

Öyle deme dileme en azından olsaydı da dış kış gebelik kimyasal olsaydı falan diye düşünme o daha zor inan bana ben seni çok iyi anlıyorum ne demek istediğini daha çok iyi anlıyorum hani bu kıskançlık fesatlık zaten değil ama insan niye olmuyor benim niye olmuyor diye de düşünceye girmiyor değil dediğim gibi yine de stres yapıp kendini iyice kötüye sürükleme dediklerimi yapmaya çalış tabi bu naçizane benim tavsiyem

Bozma moralini sen ne kadar olumsuz şeyler düşünürsen o olumsuzluklar başına gelecek en iyisi iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun atıyorum mesela bir sadaka var bir Meryem Suresi aç oku bir evini ruhunu kendini arındır temiz havada bir yürüyüş yap sana iyi gelecek şeyleri yap ve kafana takma gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…