Bir çok arkadaşımız var canım tutan Rabbim seni de onlardan eylesin inşallah2 yıl önce PCOS tanısı konuldu glifor , vitamin ve Van'da ki doktorumun tavsiyesi üzerine folden-pi kullanmaya başladım . PCOS hastalarının bu folik asit i kullanmasi gerektiğini söyledi . Van da 3 defa femara kullanıp ovitrelle iğne olup catlatma denedik ama olumsuz sonuçlandı . Şimdi Ankara ya gazı hastanesi ne geldik . Pazartesi yani ayın sekizinde İsmail Güler hocamiz aşılama yaptı . İki yumurtalığım büyümüştü. Tabi Van'dan buraya gelmeden önce femara kullanmistim yine . PCOS olup ilk aşılamada tutan var mı bana moral olabilecek
2 yıl önce PCOS tanısı konuldu glifor , vitamin ve Van'da ki doktorumun tavsiyesi üzerine folden-pi kullanmaya başladım . PCOS hastalarının bu folik asit i kullanmasi gerektiğini söyledi . Van da 3 defa femara kullanıp ovitrelle iğne olup catlatma denedik ama olumsuz sonuçlandı . Şimdi Ankara ya gazı hastanesi ne geldik . Pazartesi yani ayın sekizinde İsmail Güler hocamiz aşılama yaptı . İki yumurtalığım büyümüştü. Tabi Van'dan buraya gelmeden önce femara kullanmistim yine . PCOS olup ilk aşılamada tutan var mı bana moral olabilecek
Canim bizim gecen ay ki konuda tutan baya arkadasimiz vardi ama iste hersey kisiden kisiye degisiyor rabbim hayirla nasip etsin sanada bizede inşallah2 yıl önce PCOS tanısı konuldu glifor , vitamin ve Van'da ki doktorumun tavsiyesi üzerine folden-pi kullanmaya başladım . PCOS hastalarının bu folik asit i kullanmasi gerektiğini söyledi . Van da 3 defa femara kullanıp ovitrelle iğne olup catlatma denedik ama olumsuz sonuçlandı . Şimdi Ankara ya gazı hastanesi ne geldik . Pazartesi yani ayın sekizinde İsmail Güler hocamiz aşılama yaptı . İki yumurtalığım büyümüştü. Tabi Van'dan buraya gelmeden önce femara kullanmistim yine . PCOS olup ilk aşılamada tutan var mı bana moral olabilecek
İnşallah canım benim rabbim yuzumuzu güldürsün . Ama zaman gecmiyor çok heyecanlıyım biraz daha erken beta yaptırsam ne olur acaba ?Bir çok arkadaşımız var canım tutan Rabbim seni de onlardan eylesin inşallah
Bende pcosum ama benim tutmadı ilki eşimde de sperm sayısı azdı 11 ocakta tekrar yaptırdım beklemedeyim
Amiiiin canım amin hepimizin yüzü gülsün inşallahCanim bizim gecen ay ki konuda tutan baya arkadasimiz vardi ama iste hersey kisiden kisiye degisiyor rabbim hayirla nasip etsin sanada bizede inşallah
İnşallah canım ben dayanamayıp daha erken test verebilirim icim öyle heyecanlı ki ama çok korkuyorum çok üzülmektenBende pcosluyum ve ilk aşılamamı çarşamba günü yaptım şuanda bekliyorum inşallah tüm anne olmak isteyenler hayırla ve sağlıkla kucaklarına bebekleri alırlar bizde dahil:)
iki defa oldum tutmadı,aşılamanın oranı cok düşük.2 yıl önce PCOS tanısı konuldu glifor , vitamin ve Van'da ki doktorumun tavsiyesi üzerine folden-pi kullanmaya başladım . PCOS hastalarının bu folik asit i kullanmasi gerektiğini söyledi . Van da 3 defa femara kullanıp ovitrelle iğne olup catlatma denedik ama olumsuz sonuçlandı . Şimdi Ankara ya gazı hastanesi ne geldik . Pazartesi yani ayın sekizinde İsmail Güler hocamiz aşılama yaptı . İki yumurtalığım büyümüştü. Tabi Van'dan buraya gelmeden önce femara kullanmistim yine . PCOS olup ilk aşılamada tutan var mı bana moral olabilecek
Canim sakınnn sakınnn erken test yapma asiri mod dusuruyor veya umutlandiriyor daha fazla strese giriyorsun yinede sen bilirsin tabiiİnşallah canım ben dayanamayıp daha erken test verebilirim icim öyle heyecanlı ki ama çok korkuyorum çok üzülmekten
Maalesef o hatayı yaptim negatif çıktı ben olmayacağını hissediyordum zatenCanim sakınnn sakınnn erken test yapma asiri mod dusuruyor veya umutlandiriyor daha fazla strese giriyorsun yinede sen bilirsin tabii
Kacinci gununduMaalesef o hatayı yaptim negatif çıktı ben olmayacağını hissediyordum zaten
9. Gün canımKacinci gunundu
Kaçıncı günü aşılamanın canımİnşallah canım benim rabbim yuzumuzu güldürsün . Ama zaman gecmiyor çok heyecanlıyım biraz daha erken beta yaptırsam ne olur acaba ?
bir arkadaş 8. Gün yaptırdı 3.80 filan cıktı 10 gün yaptırdı 4.08 gibi bir sey cıktı kimyasal yada iğne etkisi sandık sonra 2 gün geçti daha da yükseldi suan 3 aylık hamiş9. Gün canım
Yaaaaa bu bana öyle umut oldu ki Allah razı olsunbir arkadaş 8. Gün yaptırdı 3.80 filan cıktı 10 gün yaptırdı 4.08 gibi bir sey cıktı kimyasal yada iğne etkisi sandık sonra 2 gün geçti daha da yükseldi suan 3 aylık hamiş
Sen kan mı verdin kuzummYaaaaa bu bana öyle umut oldu ki Allah razı olsun
Canimm daha cok erken umudunu kaybetmen icin insallah pozitife doner9. Gün canım
Canım senin progestan kaçtı bakıldı mıCanimm daha cok erken umudunu kaybetmen icin insallah pozitife doner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?