• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCOS VE ACTIVELLE KULLANIMI

Merverd

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
2.056
1.599
133
28
Herkese merhabalar. Bugun polikistik overli oldugumu ogrendim. Cok uzgunum :110: bir bucuk senelik evliyim. Hic korunmamamiza ragmen gebe kalamamamin sebebi buymus:bicak: Adetlerim aşırı duzensiz hatta seyrek goruyorum bile diyebilirim...
Doktor aktivelle diye bir ilac verdi. Daha once bu ilaci kullanan ve gebelik elde eden oldu mu? Ya da adetleri duzene giren? Pcoslu hanimlar bu illetle nasi basa ciktiniz?? Yardimci olursaniz cok mutlu olurum:dua:

Canım onu bilmiorum tmm ulturosonla bakılınca anlaşılıo pko oldugu sana folic asit vrrdimi mesala sırf pko için ınofolıc combı kullanılıo folıc ast ve bi çok kişi hamiş kalıo insülin direncine baktır cnm yu yumyrta takibi çatlama iğnesini ol

Canım onu bilmiorum tmm ulturosonla bakılınca anlaşılıo pko oldugu sana folic asit vrrdimi mesala sırf pko için ınofolıc combı kullanılıo folıc ast ve bi çok kişi hamiş kalıo insülin direncine baktır cnm yu yumyrta takibi çatlama iğnesini ol
Folbiol kullaniyorum folik asit icin. Yaklasik 4 aydir. Ama hala ayni. Bazi hormon tahlilleri istedi bu ilaci icip adetin 3. Gunu yaptiracagim tahliller var ona gore bi tedavi yapariz dedi doktor hayirlisi insallah

Back