Merhaba sizinki baya net duruyo teste güveniyorum ancak tedavide görüyorum hap kullandım ona istinaden olması gerekiyordu çünkü 6 7aydır görüyorum tedavi ve her ay yumurtlama var demişti doktor ikidir aynı şekilde silikten daha koyu çıkıyor be ocak ayındada bundan daha silikti gebelik oluştu ancak kimyasal gebelik oldu bende bu ay öasaj ve egsezsileri yapmıştım normalde adet ağrım olmaz bu testten sonra sürekli kasıklarım bacaklarım ağrıyor yinede belki bir umut olur diyorum olmazsada artık bir dahaki aya inşallah güzel haber alırsınızBende bir gebenin gunlugu testini kullaniyorum o kadin işini iyi yapiyor bence yok dediyse yoktur ki zaten testte 2. Cizgi silik duruyor her ay yumurta olacak diye bir kaide olamaz bi kere 1 ay varken diğer ay olmayabilir bazende yumurtlama tam duzgun gerçeklesmeyebilir bende testimin ornegini atayim bu arada pco var bende de ama masajlarimi düzgünce yaptim ha gebelik olmadi geçen ay bu ayda bekliyorum hayirlisi artik
Amin insallah iliski üzerinden 6 gün geçti goguslerim agriyor sol gogsum daha cok hassas böyle uclari beyazlasmis anlamadigim şekilde bakalim hayirlisi belirti aramayacagim vücudumu dinlemicem dedim umursamiyorum da esimin eli değdi kafayi yedim agridan bu kadar erken belirti verir mi anlamadım birde sol kasigim agriyorMerhaba sizinki baya net duruyo teste güveniyorum ancak tedavide görüyorum hap kullandım ona istinaden olması gerekiyordu çünkü 6 7aydır görüyorum tedavi ve her ay yumurtlama var demişti doktor ikidir aynı şekilde silikten daha koyu çıkıyor be ocak ayındada bundan daha silikti gebelik oluştu ancak kimyasal gebelik oldu bende bu ay öasaj ve egsezsileri yapmıştım normalde adet ağrım olmaz bu testten sonra sürekli kasıklarım bacaklarım ağrıyor yinede belki bir umut olur diyorum olmazsada artık bir dahaki aya inşallah güzel haber alırsınız
Verir bence bayadır araştıyorum direk yumurtlamadan iyibaren bu tarz belirtiler hissedenler var benim kimyasal gebeliğimdede öyleydi insan ister istmez kafaya takıyor bazen psikolojik olarakta belirti hissettiğimizi sanabiliyoruz bence ama umaram vardırAmin insallah iliski üzerinden 6 gün geçti goguslerim agriyor sol gogsum daha cok hassas böyle uclari beyazlasmis anlamadigim şekilde bakalim hayirlisi belirti aramayacagim vücudumu dinlemicem dedim umursamiyorum da esimin eli değdi kafayi yedim agridan bu kadar erken belirti verir mi anlamadım birde sol kasigim agriyor
Şöyle ki benim göğsüm hic agrimaz adetten önce bundan 2 ay once böyle bi agri yasamistim prolaktin yuksek dedi doktor onun icin ilac verdi gecen ay baktirdim adetin 2 . Günü 2.38 cikti degerim yani ihtimal dahi veremem prolaktinin yukseldigine hicbirsey yapasim gelmiyor evi supurmek dahi istemiyorum 3 gundur vucudum cok halsiz ve burnuma demir kokuyor pis pis ne koklasam demir kokuyor sanki cok igrenc degisik böyle diger gebeligimde hamileligimden haberim olmadigi icin boyle şeyler varmiydi hatırlamıyorumVerir bence bayadır araştıyorum direk yumurtlamadan iyibaren bu tarz belirtiler hissedenler var benim kimyasal gebeliğimdede öyleydi insan ister istmez kafaya takıyor bazen psikolojik olarakta belirti hissettiğimizi sanabiliyoruz bence ama umaram vardır
Yine baktım bugün baya bakıyorum bu ara pcoslu olduğumuz için ovülasyon bazen yanıltabiliyomuş ani yükselme ve bi kaç saat içersinde silikleşme diye öyledir benim diye umuyorum yapıcam bende 5güne test sizde 14.günde falan bakın vardır belki
Her gebelik aynı belirtileri göstermez zaten kiminin kasıkları ağrır kiminin göğüsü yani hiç bir belirtide olmayabilir o yüzden daha erken ama gebelik belirtileri bunlarŞöyle ki benim göğsüm hic agrimaz adetten önce bundan 2 ay once böyle bi agri yasamistim prolaktin yuksek dedi doktor onun icin ilac verdi gecen ay baktirdim adetin 2 . Günü 2.38 cikti degerim yani ihtimal dahi veremem prolaktinin yukseldigine hicbirsey yapasim gelmiyor evi supurmek dahi istemiyorum 3 gundur vucudum cok halsiz ve burnuma demir kokuyor pis pis ne koklasam demir kokuyor sanki cok igrenc degisik böyle diger gebeligimde hamileligimden haberim olmadigi icin boyle şeyler varmiydi hatırlamıyorum
Belim agrimiyor akintimda yok normalde günlük halimde bel agrisindan duramam yani birde
Valla inan hic umudum yokHer gebelik aynı belirtileri göstermez zaten kiminin kasıkları ağrır kiminin göğüsü yani hiç bir belirtide olmayabilir o yüzden daha erken ama gebelik belirtileri bunlar
Neden aldılar kalbi falanmı durdu içinizi ferah tutun Allahtan her şey zamanı gelince olurValla inan hic umudum yokdiger bebegimi gecen yil mayisin 28inde kurtajla aldilar benden dünyam karardı 14 haftalikti oğlum cok bambaska olmustum simdi hic ihtimal veremiyorum aylardir elimde test durmadan test yaptim durdum oldu mu varmi tuttu mu simdi beklemem gerektigini düşünüyorum allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur . Ve icimden bi his olabileceğini ama daha ogrenmemin zamani olduğunu söylüyor icime degisik bi sakinlik geldi rabbim hepimize hayırlı annelikler nasip etsin hayirli ve uzun ömürlü evlatlar versin inşallah
Evet kalbi durdu sebebini bulamadılar pihtilasma felanda yoktu aynen rabbim neylerse güzel eyler allahim anneligi hakkiyla yapacak herkese nasip etsinNeden aldılar kalbi falanmı durdu içinizi ferah tutun Allahtan her şey zamanı gelince olur
Herkes bir şeyle sınanıyor keşke çocuktan sınanmasak tabi hayırlısı olsun seninde nasibinde bu varmışEvet kalbi durdu sebebini bulamadılar pihtilasma felanda yoktu aynen rabbim neylerse güzel eyler allahim anneligi hakkiyla yapacak herkese nasip etsin
Rabbim kimseyi evlatla sınamasin cok zormus 5 yaş yaşlanmış hissettim kendimi yavrumu her gün karnimdayken bile seviyordum ama olmadi rabbim hayirlisini versinHerkes bir şeyle sınanıyor keşke çocuktan sınanmasak tabi hayırlısı olsun seninde nasibinde bu varmış
Amin inşallahRabbim kimseyi evlatla sınamasin cok zormus 5 yaş yaşlanmış hissettim kendimi yavrumu her gün karnimdayken bile seviyordum ama olmadi rabbim hayirlisini versin
Bende öyle duydum ama lekelenme varsa ovulasyon neden negatif çıktı ona anlam veremedim. Adetimde de iki gün öncesinden lekelenme başladı. 5 gün gecikti. O süre zarfında lekelenme şeklinde devam etti. Anlam veremedim.Ben hiç yaşamadım ama yumurtlama lekesi var diye duydum okuduğum kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?