Pcos tarlusal fayda etmiyor ☹️

zeytinpeynir23

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2020
18
23
18
34
Merhaba , pcosluyum. onceden dogum kontrol hapiyla regl oluyodum fakat cocuk istiyoruz doktor onerisiyle tarlusal kullandim onla bile regl olamiyorum . Bu durumda çözüm bulan varmidir aranizda

Merhaba , pcosluyum. onceden dogum kontrol hapiyla regl oluyodum fakat cocuk istiyoruz doktor onerisiyle tarlusal kullandim onla bile regl olamiyorum . Bu durumda çözüm bulan varmidir aranizda
Soğan suyu kürü yada aslanpençesi çayını tavsiye ederim, kilo sorunu varsa kilo vermeye calışın durum değişecektir

Canm bnde pcosluyum. Adet masajı ve sporla adet görüyorum. Bnde iki yıldır çocuk istiyorum asilamami oldum şükür .

Canim bende de pco var ve simdi anlatacaklarim sayesinde ve tabi ki once Allahin izniyle iki evlat sahibi oldum. Oncelikle pcoda mutlaka spor, saglikli beslenme cok önemli. Sigara, alkol, paketli gida, rafine seker yasak. Fazla kilon varsa, 1 kilo bile olsa, vereceksin. Illa cocuk olsun diye kendini strese sokup vucudunu kilitleme. Kistlerin icin once sogan kuru yap. Sonra hormonlarinin duzene girmesi icin hayit suyu ya da testere dişli aslanpençesi cay ic. Ben bu cayin cok faydasini gordum. Bir de rahim filmi cektirmeni oneririm. Hamile kalmaya etkisi buyuk. Umarim sen de en hayirli zamanda bebegini kucagina alirsin

Midemde inanilmaz yanma yapiyor o yuzden sogan kuru devam ettiremedim hayit suyuna baslamak istiyorum bende.. insulin vs normal aralikta ama hormonlara detayli bakmak icin reglin 2. Gunu tahlile gel dedi doktor , tarlusal biteli 10 gün oldu olmuyor..

Birkac gune olursun stres yapma. En buyuk dusman stres

YouTube de var canm ebru Ceylan kaşık masajı de açıkçası bn yapiyor üç gün sonra adet oluyorum

Bitkisel kürler bnm adetimi geciktiriyor. Hayıt FSH mi yükseltiyor. Herkesin bünyesi farklı canm. İnşallah faydasını görürsün. Evde de spor yap yürüyüş yap çok fayda görürsün canm.

Hareket etmeye calisiyorum.
Ödemden balon gibi sistim
Sizlerin boyle aylarca regl olamadigi oldu mu...ben 3 ay olmadigim icin tarlusal verdi ve o da 10 gun oldu biteli sökmedi
Bitkisel kürler bnm adetimi geciktiriyor. Hayıt FSH mi yükseltiyor. Herkesin bünyesi farklı canm. İnşallah faydasını görürsün. Evde de spor yap yürüyüş yap çok fayda görürsün canm.

Hareket etmeye calisiyorum.
Ödemden balon gibi sistim
Sizlerin boyle aylarca regl olamadigi oldu mu...ben 3 ay olmadigim icin tarlusal verdi ve o da 10 gun oldu biteli sökmedi
65 gün olmadım canm. Dediğim kasık masajı ve evde ip atlayarak hemn geldi. Çok zor canm.

canım bende pko olduğumda 45/50 günde bir adet görüyordum. doktorum bütün testlerimi yaptı sonrasında glucophage kullanmaya başladım. ve düzenli adet görmeye başladım. sonrasında kendiliğinden gebe kaldım. bitkisel kürlerden önce iyi bir doktor iyi bir tedavi olmalısın. benim pko olduğumu 1.5 sene anlamadılar sonra bir doktorla yolum kesişti sağolsun o çok yardımcı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…