PCOS sadece ultrasona bakılarak anlaşılabilir mi?

Lady94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2018
118
76
28
30
Merhaba arkadaşlar dün doktor ultrasonda bakarken PCOS olabilir dedi. Daha önce kaç doktora gittiysem böyle bir şey demedi. İlk gebeliğimi 12 haftalık iken akrani rahatsızlığı nedeniyle aldırmak zorunda kaldım. Şimdi tekrar gebe kalmak istiyorum. Tiroit rahatsızlığım var. Dün kan verdim, sonuçları aldım fakat doktora gösteremedim daha. Aklımı yiyip bitiriyor resmen. PCOS için diane 35 ve klomen verdi. Diane 35 için yorumlara baktığımda çok kötü yorumlar okudum. Kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Adetlerim düzenli ve boyum 165 kilom 62 vucüd kitle endeksine göre normal diyor. Tahlil sonuçlarımı atacağım bilen biri varsa yorumlayabilir mi? Kafam çok karıştı, bu ilacı kullananlarda yorum atabilir mi

Diane 35 dogum kontrol hapi degil mi ya? Dogum kontrol hapi ile yumurta gelistirici hapi ayni anda neden verdi hic anlamadim

Bilmiyorum ki ama internette tedavi amaçlı kullanılabilir yazıyordu. Pek iyi yorumlar okumadım onunla ilgili

Diane35 doğum kontrol hapı. bu hapı kullanarak hamile kalamazsın. en azından düzenli kullanımda. evet bu hap pcos olanlara veriliyor. arkadaşım kullanıyordu ama hamile kalmak isteyene verilmesi enteresan

Peki PCOS sadece ultrasona bakılarak anlaşılabilir mi kan değerlerim normal mi sizce

Bilmiyorum ki ama internette tedavi amaçlı kullanılabilir yazıyordu. Pek iyi yorumlar okumadım onunla ilgili
Tedavi amacli kullanilir cunku adet duzener yumurtaikari baskilayarak kist olusumunu durdurur vs ama, klomen yumurtayi gelistirici bir ilactir ve sadece hamilelik tedavisinde kullanilir maksimum 6 ay (yumurta rezervine zarar vermemek icin) ikisini bir arada neden verdi hicbir fikrim yok yerinde olsam baska bir doktora daha giderdjm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…