Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebe kalmak istiyorum pcos teşhisi konuldu soğan kürüne başlamak istiyorum bu kürü deneyip hamile kalanlar bilgi verebilirler mi . Hangi aralıkta ne sıklıkla kürü kullanmalıyım bilmiyorum.
Gebe kalmak istiyorum pcos teşhisi konuldu soğan kürüne başlamak istiyorum bu kürü deneyip hamile kalanlar bilgi verebilirler mi . Hangi aralıkta ne sıklıkla kürü kullanmalıyım bilmiyorum.
Merhaba ben de pcosluyum ve doktora gitmiştim gebe kalmıyorum diye. Doktor bana soğan kürü önerdi. Adet biter bitmez hemen başla 10 gün aç karnına bir bardak iç dedi, eşime de sarımsak, çiğ badem , çiğ kabak çekirdeği, somon balık, keçi boynuzu özü vs. Bunları önerdi. Bizde olmadı ama nasip kısmet