• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos OLUP SOĞAN KÜRÜ İLE HAMILE KALAN VAR MIIIIII?

Suzi96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
32
8
86
28
Kızlar merhaba pcos var bende hamile kalmak istiyorum geçen ay adet olmadım 3 gün soğan kürü içtim 4.gün adet oldum şuan adetim bitti ne zaman başlamam gerekiyor soğan kürüne tekrardan?

Ben varım canım. Ben kurallara uymadan yaptım adetim bittikten 2 gün sonra basladim 3 4 gün gunde bi kere ictim

Kızlar merhaba pcos var bende hamile kalmak istiyorum geçen ay adet olmadım 3 gün soğan kürü içtim 4.gün adet oldum şuan adetim bitti ne zaman başlamam gerekiyor soğan kürüne tekrardan?
Arkadaşım soğan kürü ile aslında adet olmuyorsun vücudun zarar görüyor ve kanama oluyor bu sebepten ablam sağlığından oldu ne olur yapmayın. Instagram'dan Doç.Dr.MFK takip edip incele Kadın Doğum Uzmanı Ve Perinatolog

Bende pcosum.
Doktor tavsiyesi ile 2-3 ay inofolic combi kullandım. Gebelik öncesi folik asit ve kist oluşumunu engelliyor.
2) eşime hacemat kendime de hacemat ve sülük yaptırdım. Hamile kaldım ve doktorlar olmaz demişti

Back
X