• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pcos olup ovulasyon testiyle hamile kalan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Selenay92

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
623
407
303
Ankara
Merhaba kızlar polikistik over olduğunda ovulasyon testleri yanıltabiliyor mu yoksa güvenilir mi bir bilginiz var mı? Çatlamayan yumurtalar test sonucuna etki ediyor mu?

Merhaba kızlar polikistik over olduğunda ovulasyon testleri yanıltabiliyor mu yoksa güvenilir mi bir bilginiz var mı? Çatlamayan yumurtalar test sonucuna etki ediyor mu?
Bende pco var ama ovulasyon testi ile ilgili sorun yaşamıyorum ama bazı arkadaşlarda lh yüksekliğinden hep koyu çıkıyor

Aynen bende de aynı problem var hep koyu çıkıyor sanırım çok bi belirleyiciliği yok bu durumda test yapmanın
Canım benim de koyu çıkıyor ama pik olduğunda gerçekten kopkoyu oluyor yani anlıyorsun, ama bizde geç büyüyor mesela benim adetin 40-50 is arasında pik oluyor yani 2 ayda bir adet oluyorum mesela bak pil olan bir örnek ve sürekli pozitif teste örnek atayım sana, yani bizde de pik oluyor, normal zamanda ise diğer insanlara göre daha koyu çıkıyor

Eklentiler

• 30FDACED-B446-41CB-9C67-B7B7C31127BD.webp
    30FDACED-B446-41CB-9C67-B7B7C31127BD.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 105
  • 4ADEBBF2-B19B-4E1E-9922-FCC28AA5767A.webp
    4ADEBBF2-B19B-4E1E-9922-FCC28AA5767A.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 107
Canım benim de koyu çıkıyor ama pik olduğunda gerçekten kopkoyu oluyor yani anlıyorsun, ama bizde geç büyüyor mesela benim adetin 40-50 is arasında pik oluyor yani 2 ayda bir adet oluyorum mesela bak pil olan bir örnek ve sürekli pozitif teste örnek atayım sana, yani bizde de pik oluyor, normal zamanda ise diğer insanlara göre daha koyu çıkıyor
Çok sağol canım anladım demek çıktığı oluyor o zaman sürekli yapmamız lazım adet olana kadar çünkü pik noktasını bulmak düzensiz olunca zor oluyo.
Sen ne kadar süredir devam ediyosun testlere

Çok sağol canım anladım demek çıktığı oluyor o zaman sürekli yapmamız lazım adet olana kadar çünkü pik noktasını bulmak düzensiz olunca zor oluyo.
Sen ne kadar süredir devam ediyosun testlere
Valla biz 1,5 yıldır istiyoruz ama olmuyor PCodan. Ben yumurtlamayamıyoum diye sürekli adet söktürücü içiyordum. Bu durumu fark edeli 2 ay oluyor. 4 ayda 2 kez pil gördüm yani. Ama tutmadı daha, devam ediyorum bakalım

Back
X