• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCOS OLUP HANGİ İLAÇLARI KULLANDINIZ VE HAMİLE KALDINIZ MI?

smyyeeumitt

sağlıkla gelsin Allah'ım <3
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
572
554
78
33
Pcos dediler ama ilaç vermediler aşılama yaptilar sonuc negatif.tedavi yerine neden aşılama yapıyorlar sizce.

pco teşhisi konuldu. 3 ayı diabet ilacı ile birlikte sonra doğum kontrol hapına devam ederek 6 ay ilaç kullandım. 4 aydır korunmuyoruz herhangi bir gelişme yok. ben aşırı kilo aldım..

Pcos dediler ama ilaç vermediler aşılama yaptilar sonuc negatif.tedavi yerine neden aşılama yapıyorlar sizce.
meraba arkadaşım bende pco tedavisi gördüm bu pco da ilk hedef kilo verdirmek oluyo eğer kilo fazlalığınız varsa tabi benim 7 kilo fazlam vardı diyabet ilacı ile birlikte kilo vermeye başladım doğum kntrol hapı vermedi doktorum çnkü o ilaçlarda kilo aldırıyo onun yerine progestan kullandım daha 4 kilo vermiştim ki hamile kaldım.yani en önmlisi ilk önce fzla kilolardan kurtulmak ve doğru ilaç tedavisi

Dogum kontrol vermiyo doktor cunkü hamile kalmak istiyorum.onun harici 69 kiloydum babam vefat etti 55 kiloya düstm boyuma gore kilon cok ideal diyorlar.klomen kullaniyolarmis cogu kisiler acaba bende mi başlasam :(

Dogum kontrol vermiyo doktor cunkü hamile kalmak istiyorum.onun harici 69 kiloydum babam vefat etti 55 kiloya düstm boyuma gore kilon cok ideal diyorlar.klomen kullaniyolarmis cogu kisiler acaba bende mi başlasam :KK43:
doktorun verirse kullan tabi ama bnce kendi başına hareket etme derim.umarım sende en yakın zamanda bebişinin haberini alırsın

Dogum kontrol kullandm 3 ay kadar ama cok yan etkisini gördm bayılma bile yaşadm kestiler ilaci o yzden kullanmak istemiyorum aslinda ilk hamileligim progestan kullandiktan sonra olmustu tekrar mi baslasam diyorum. Doktorlar benim şansıma mi bilmiyorum ama ilgili deiller olur diyip yolluyolar yada asilama yaptr diyolar :( cok bunaldm cok baski altndaym bide kayinvalidem keyinpederm cok istiyo beni uzmemek icin belli etmiyorlar ama istemeleri olmamasi mahvediyo beni ;(

Dogum kontrol vermiyo doktor cunkü hamile kalmak istiyorum.onun harici 69 kiloydum babam vefat etti 55 kiloya düstm boyuma gore kilon cok ideal diyorlar.klomen kullaniyolarmis cogu kisiler acaba bende mi başlasam :KK43:
senin kilon gayet ideal ama yinede olmazsa bir doktora görün bence çünkü her pkolu kilo verince hamile de kalamıyor bende pkolluyum tüp bebek bile denedim olmadı ve ilaçlardan dolayı daha da kilo aldım klmenide doktor vermeden kullanma

Dogum kontrol kullandm 3 ay kadar ama cok yan etkisini gördm bayılma bile yaşadm kestiler ilaci o yzden kullanmak istemiyorum aslinda ilk hamileligim progestan kullandiktan sonra olmustu tekrar mi baslasam diyorum. Doktorlar benim şansıma mi bilmiyorum ama ilgili deiller olur diyip yolluyolar yada asilama yaptr diyolar :KK43: cok bunaldm cok baski altndaym bide kayinvalidem keyinpederm cok istiyo beni uzmemek icin belli etmiyorlar ama istemeleri olmamasi mahvediyo beni ;(
ya başkasını bırak önce kendi için iste ve üzülme ilk başta iyi kadın doğumcu bul bu konuların çok ehli doktorlar var sana çocuğun olmaz dememişler ki bence senin ki birazda psikolojik kafanı biraz rahatlatsak belkide hamile kalacaksın

Pskolojik olabilir olmaz demiyolar cunku ilk gebeligim normal yollarla oldugu icin bakalm olur insallah bu ay preseed kullandm hamileligi hizlandiran bi jelmis spermler hzli yumurtaliga ulaşiyormus yumurta takibimide yaptm bu ay bakalm olur insallah dua edin olmazsada iyi bi araştrma yapmam lazm duzgn doktor bulmam lazm artk 5 yıldr yeter doktor ellernde süründügüm :'(

Bu arada ilk gebeligimde kalp atislari 3 aylikken durdu bi sorun yokken kürtaj oldm.3 sene oldu

Bu arada ilk gebeligimde kalp atislari 3 aylikken durdu bi sorun yokken kürtaj oldm.3 sene oldu
anladım dediğim gibi psikolojik olabilir baktın olmuyor gerçekten bu işle alakalı bir doktoro git bazı doktorlar gerçekten çok alakasız mesela ben pkoluyum doktora gittim anlattım pkom var çocuğum olmuyor diye beni ultrasona soktu baktı yumurtalıkların temiz hiçbirşey yok burda dedi allahım ya delirti kadın beni başka yere gittim onda anlattım o baktı muyane etti ben çocuğum olsun istiyorum dedim oda tamam dedi ilaç tı iğneydi derkeno kadar da para gitti sonuç sıfır birde bu tüp bebek falanda değil sonra birde demezmi olana kadar devam kadın paraya para demiyor düşün her gidiş paralı iğneler çok pahalı dedim böyle olmayacak en iyisi tüp bebek onuda yaptık oda tutmadı ama en azından sorunumu biliyorum

Para alirkn ilgililer ama sorasi yok hic bir doktorda onlarca doktora gttm hepsi ayni Allahm verir bizede insallah yagmurum

Para alirkn ilgililer ama sorasi yok hic bir doktorda onlarca doktora gttm hepsi ayni Allahm verir bizede insallah yagmurum
ya para manyağı olmuşlar ticarethane gibi para basıyorlar senin umudunmuş hayallerinmiş özleminmiş umurların değil valla bir tüp bebek 8000 bin tlden başlıyor düşün başak sorun lar çıkarsa yok laparoskobi yok hitereskobi yok genetik tanı yok rahim filmi allah düşürmesin ama mecburuz en azından bizler gidip tedavi olabiliyoruz ne insanlar var paraları omadığı için gidemeyen allahım onların da yardımcısı olsun

Back