Pcos olup hamile kalanlar

ozgeee1234

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
60
22
Merhaba
Pcos olduğumu öğrendim. Ama adet düzensizliğim ve aşırı kilom da yok. Zayıf değilim ama kiloluda değilim 56 kiloyum.
Hormon testlerim de normal çıktı. Ultrason da gördü doktor.
Her ay adet oluyorum en fazla 4 5 gün gecikir oda stres yaşarsam. Gebelik düşünüyorum. Pcos olup da gebe kalan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Nasıl bi süreç geçirdiler? Veya önerileri varsa yardım edebilirler mi ? Teşekkür edermm

Daha fazla kilom var ve tek tüpüm yok. Ama yine de hamile kaldım. Süreç olarak bişey yapmadım. Hamile kalamayacağımı düşünmedim. Yumurtlama günlerini değerlendirdim. Bol dua ve ve ta daaaaa
İşe önce aklınızdaki kötü düşünceleri def ederek başlayabilirsiniz.

Yaa çok sevindim adınıza Allah bağışlasın. İnşallah benimde öyle olur. Biz 2 aydır deniyoruz zatenn. Doktorda olumsuz bir şey söylemedi 12 ay dene olmazsa gel dedi. Ama bilmiyorum internette yazılanlar sanırım insanı biraz umutsuzluğa sürüklüyor:)

öncelikle sorun değilse boyunuzu öğrenebilirmiyim 56kg ile nasıl zayıf değilim dediniz şaşırdım =) daha yeni başladıysanız (kaç aydır deniyosunuz) 3aydan fazlaysa ovulasyon testiyle deneyin. pcosta yumurtlama günleri farklı olabiliyor 2 3ay takipli deneyin olmazsa doktora giderek asıl sorunu öğrenmeniz gerekir

1.54 üm boyuma göre zayıf değilim evet yeni başladık 2aydır deniyoruz.Denemeye başlamadan önce bir sorun var mı doktora gittiğimde öğrendim. belirtim yoktu. Doktor olumsuz bir şey demedi 12 ay dene olmazsan bakarız dedi. Ovülasyon testi aldım. Lakin ikinci çizgi silik çıktı bugün yine yapcağım adet başlangıcımın 17. Günündeyim. Ekstra bi ilaç bir şey kullanan oldu mu diye merak ettim bana vermedi çünkü folik asite başlattılar sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…