Hanımlar Merhaba 24 yaşındayım eşimle 7 sene görüşüp sonrasın evlendik 8 aylık evliyim çocukluğumdan bu yana regl düzensizliğim vardı doktorlar küçüğüm diye zamanla düzeleceğini söyledi 18 yaşıma geldiğimde pcos teşhisi konuldu ama ben önemsemedim doğum kontrol ilaçlarını almadım taa ki nişanlanıp evleneceğim zamana kadar. Evlenmeden önce doktor muayenesine gittim insilün direncim ve pcosumun olduğunu söylediler yani pcos geçmemiş 1 sene yasmin kullandım evlendim ve korunmaya devam ettik. Geçen ay kontrol için doktora gittim, polikistiğimin hala var olduğunu söyledi test ve muaneye sonucunda. Kilo vermem gerektiğini akdeniz tipi beslenme tarzına geçmemi söyledi. Çocuk düşünmeye başlamam için önce sağlıklı beslenmem gerektiğini çocuğumun hemen olmayabileceğini 1 sene korunmasız ilişki denememi yaşım ilerledikçe daha zor hamile kalacağımı söyledi. Eğer çocuk düşünmüyorsam yazz isimli doğum kontrol hapına geçmemi söyledi. Şimdi sağlıklı beslenmeye tam başlayacağım kendime hakim olamıyorum hemen yeme atağım geliyor ama ilerisi için de korkuyorum ya uzun süre olmazsa diye, benimle aynı problemleri yaşayıp hamile kalan varmı acaba ne kadar süre sonra oldu çocuğunuz yardımcı olur musunuz?