PCOS olup ayrıca yumurtalık Kisti oluşanlar var mi?

MuhendisYas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
266
334
33
30
Kızlar doktor duphaston vermişti kullandım adet oldum kontrole gittiğimde yumurtalık kisti oluştuğunu söyledi doktorum. Bunun geçmesi için de doğum kontrol hapı verdi yasmin. Bu şekilde geçenler var mı

Kızlar doktor duphaston vermişti kullandım adet oldum kontrole gittiğimde yumurtalık kisti oluştuğunu söyledi doktorum. Bunun geçmesi için de doğum kontrol hapı verdi yasmin. Bu şekilde geçenler var mı
bi gun egıldıgım an apandıstım patlamıscasına bı acı yasamamla doktora kosmam bır olmustu. bana da 4.7 cm catlamayan yumurtadan kaynaklı folıkul kıstı olusmus dedi agrı da gecıken adet de bundan dedı.. bı dk hapı verdı 2 gun ıcmiş bulundum ama sehır dısında baska bı doktorda randevum vardı o gordu ve onemsız bısey bunu ıcın dk mı kullanılırmıs hıc. adet oldugunda dısarı atılır gecer o dedı ben de bıraktım. ciddi ciddi de oyle oluyormus meger:S doktordan doktora degısıyor demek. kullanıp da yok olan arkadaslar varsa yazsınlar.

Bende normalde pcos var. Yumurtalar küçük kalıyor gelişemiyor bebek için yumurta geliştirme tedavisi olacaktım bu ay ama kist oluşunca kaldı yine. Hapı kullanma kendi geçer diyenler de var ama kullanıyorum mecbur öbür aya da aynı kalmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…