- 29 Eylül 2022
- 36
- 25
- 18
Kızlar merhana. Bugün doktora gittim yumurtlama günü dışındaki lekelenme meselesi için. Her ay 28 günde bir adet gören biriyim hiç pcos olacağım aklımın ucundan geçmedi. Çünkü daha önce kaç kere muayene oldum hiç bana sende polikistik over var diyen bir doktor olmadı. 29 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim. 1 senedir bebek istiyorduk. Eşimde varikosel var onun sperm testi için araştırma hastanesine gidecektik. Gitmişken benim lekelenme için de gidelim dedik. ( ayın 15inde yumurtladım ve devam eden günlerde yaklaşık 5 gündür peçeteye silince gelen lekelenme var?) neyse böyle böyle anlattım doktora muayeneye aldı sende pcos var dedi ben de gördüm keseler vardı. Ama daha önce aynı doktora 2 kere muayene oldum e nabızdaki raporlarda pcos gözlemlenmemiştir yazıyordu aynı doktorun raporu. Bunu eve gelince farkediyorum tabi. Eşimde de varikosel olduğunu belirttim tüp bebeğe yönlendirdi. Eşim daha önce verdiği testlerde hareketlilik iyi sayı da normal demiş ama elimde herhangi bir yazı yok malesef doktorun dedikleri bu. Neyse kendi doktoruma da böyle söyledim inofolic verdi bunu kullan spermiyogram sonuçlarına göre tüp bebek tedavisine başlayabilirsiniz dedi. Herhangi bir hormon testi falan da yapmadı. Sizlere sorum daha önceden pcosu olduğunu bilmeyen sonradan öğrenen ve her ay adet olup pcos olan var mı? Bana hiç mantıklı gelmiyor da. Yarın da eşimin sperm testine gidicez inşallah iyi sonuçlar alırız. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler