- 5 Şubat 2018
- 82
- 35
- 31
Herkese merhaba ben araniza yeni katıldım. Herkesin burada ki yazdığı yazıları çok dikkatli okurdum çünkü tecrübeli insanlarla dolu bi forum .Ben 1.5 senelik evliyim hanımlar bunun 1 senesi geri çekilme yöntemi ile korunarak geçti. Yalnız belirti olarak bildiğim tek bişey var oda aşırı iri sivilcelerimin olduğunu birde saçımın bölgesel dökülmesi... Sıvılce için 3 ay monodoks kullandım geçmedi malesef .Bebek düşünmeye karar verdiğimizde bi kadın doğum uzmanına görünmek istedim ve hemen hormon tahlili ,ultrasonografı istedi. Sonuç pkos . Adetimin 2.gunu hormon testini yaptırdım . Lh 7.46 Fsh 6,73 e2.29 prolaktin 16,69 çıktı ultrasondada her 2 overda büyüğü sağda 6mm boyutlu dağınık yerleşimli anekoik foliküler mevcuttur. Endometrium kalınlığı 5 mmdir . Şimdi doktor benden hsg istedi ve ben çok korkuyorum .tecrübelerinize ihtiyacım var soğan kürüne başlasam olur mu ? Aşırı stresli bir yapım var pcos u olupta psikolojik yardım alan var mı ? Ailevi sorunlarım var biraz karışık birde rahatsızlığı olan bi kardeşim var travma oldu benim için 18 yaşında sapasağlam kardeşim bir anda beyn kanaması ve felç geçirdi . Psikolojik olarak herşey beni buluyormuş gibi hissetmeye başladım ... Bana yazmanızı hevesle bekleyeceğim.