- 23 Eylül 2024
- 537
- 149
- 18
- 30
- Konu Sahibi solmaztamar
-
Bence biraz zor, yani 30 ve üstü yumurta oluştuktan sonra vücudun o ay transfer kaldırması çok olası gelmiyor bana. Çok sağlıklı bir başlangıç değil
Peki ikinci aya kaldigi zaman yine mi 1ci aydaki gibi ilaclar ve igneler olunuyor mu? ( bilmedigimden soruyorum)Benim 14 olmasına rağmen 2.ye kaldı
Hayır yumurta toplamada oluyor 2.ay dinlenmiş oluyor rahim yeterli kalınlığa ulaşınca transferi yapıyorlar ilaçlar kullanılıyor bir de çatlatma iğnesi yapılıyor gibi hatırlıyorumPeki ikinci aya kaldigi zaman yine mi 1ci aydaki gibi ilaclar ve igneler olunuyor mu? ( bilmedigimden soruyorum)
Yumurta toplandıktan sonra en büyük kısmı atlatmış oluyorsun bence. Sonrasında transfer öncesi ufak tefek şeyler oluyor, ama bence en zor kısmı yumurta toplanmaya kadar.Peki ikinci aya kaldigi zaman yine mi 1ci aydaki gibi ilaclar ve igneler olunuyor mu? ( bilmedigimden soruyorum)
Kist muhtamelen ilaclarin etkisiyle olusmustu her halde dimi?Yumurta toplandıktan sonra en büyük kısmı atlatmış oluyorsun bence. Sonrasında transfer öncesi ufak tefek şeyler oluyor, ama bence en zor kısmı yumurta toplanmaya kadar.
Olumsuz düşünme, ben de senin gibiydim hemen olsun istiyordum. Sonra transfer olacağım ay geldi, o ay da kist çıktı. Bir ay daha ertelendi. Yani bu süreç çok sabır istiyor, bunu da sürecin kendisi öğretiyor :)
Ilk ay derken? Yumurta toplandigi ay mi demek istediniz? Taze transfer yapmiyolar.Merhaba kizlar,
Aranizda pcos oldugu halde transferi ilk ay olanlar var mi? Yoksa pcoslarin hepsinde ikinci aya kaliyor?((
Bende pcosluyum 22 yumurta toplandı 3 gün önce genelde pcoslulara rahîm dinlendirme yapılması uygun görülüyor çünkü cok fazla yumurta toplandığı için ohss sendromu riski artıyor o yüzden rahîm dinlendirip 2. Ay transfer yapmak hem gebelik şansını artırıyor hemde sizin sağlığınız riske atılmamış oluyor bence aceleci davranmayınMerhaba kizlar,
Aranizda pcos oldugu halde transferi ilk ay olanlar var mi? Yoksa pcoslarin hepsinde ikinci aya kaliyor?((
Dogrudur,Bende pcosluyum 22 yumurta toplandı 3 gün önce genelde pcoslulara rahîm dinlendirme yapılması uygun görülüyor çünkü cok fazla yumurta toplandığı için ohss sendromu riski artıyor o yüzden rahîm dinlendirip 2. Ay transfer yapmak hem gebelik şansını artırıyor hemde sizin sağlığınız riske atılmamış oluyor bence aceleci davranmayın
Evet yurtdışında işleyiş daha farklıymış Türkiye'den benim doktorumunda yurtdışından hastası vardı konuşmuştuk biraz. Hepimiz için kolaylıkla hayırlı sonuçlar alalım inşallah emeklerimizin karşılığı hep güzellik olsunDogrudur,
Sadece yurtdışında yaptiracagim icim merak ettim. Gidip gelme sknti oluyor. 2-3 ay artik dinlendirip transfer yaparim ben de kismet olursa.
Sizin icin de simdiden hayirli olsun InsAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?