Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu amh ile pko olması imkansız. Görünümü vardır sadece yumurtalıklarda. Bu ikisi çok farklı şeyKızlar polikistik over dendi bana ama amh 1.54 çıktı. Ama bildiğim kadarı ile pcosta 4ün üzerinde çıkarmış. Bi bilginiz var mı
Ama testestoron yüksek anlayamadımBu amh ile pko olması imkansız. Görünümü vardır sadece yumurtalıklarda. Bu ikisi çok farklı şey
Evet öyleymiş ama ultrason da pcoya yatkınlık da cikabiliyormus ultrasonda görmüştür diye düşünüyorum. Bende yok ama Cok araştırıyorum böyle seyleriKızlar polikistik over dendi bana ama amh 1.54 çıktı. Ama bildiğim kadarı ile pcosta 4ün üzerinde çıkarmış. Bi bilginiz var mı
Doktor pcos dediği zaman amh sonucu çıkmamıştı henüz diğerleri çıkmıştı bi de vajinal ultrason yapmıştı. Amh bugün çıktı.Kilo vs var mı ? Bide şeker hastalığı insülin direnci falan ? Bunlar yapabilir mesela düzensiz beslenmekte yapabilir doktorun ilaç verir düşer geri ama ben senin doktora nedense bi güvenmedim başka doktora mı gitsen acaba
Testesteron yüksek çıktı bi de ondan dolayı dedi bilmiyorum amh yeni çıktı şaşırdım ben deEvet öyleymiş ama ultrason da pcoya yatkınlık da cikabiliyormus ultrasonda görmüştür diye düşünüyorum. Bende yok ama Cok araştırıyorum böyle seyleri
Bir bağı mi varmış o değerle bunuda yeni öğrendim bakTestesteron yüksek çıktı bi de ondan dolayı dedi bilmiyorum amh yeni çıktı şaşırdım ben de
Evet varmış, zaten pcolu kadınlarda testestoron yüksek çıkıyor net olarak. Adet ile ilgili hiç bir sorunum yok 28 29 günde bir olurum. 4 5 gün sürer. Yalnızca kilom varBir bağı mi varmış o değerle bunuda yeni öğrendim bakama canını skma PCO kötü bişey değil. Adet düzensizliğin ,az oluşu flaan varmi
Ee tamam o zaman düzenli adet görenler daha şanslı deniliyor. Kiloda önemli tabi fazla varsa gebelik isteyen herkes vermesi gerekiyorEvet varmış, zaten pcolu kadınlarda testestoron yüksek çıkıyor net olarak. Adet ile ilgili hiç bir sorunum yok 28 29 günde bir olurum. 4 5 gün sürer. Yalnızca kilom var
Ama 1 senedir deniyorum olmuyor bilmiyorum kafam çok karışıkEe tamam o zaman düzenli adet görenler daha şanslı deniliyor. Kiloda önemli tabi fazla varsa gebelik isteyen herkes vermesi gerekiyor
Kilo vermeye yönel bakalım canım belki bakarsın odagin değişince bir bakmisskn gebesinAma 1 senedir deniyorum olmuyor bilmiyorum kafam çok karışık
İnşallah bakalım Allah isteyen herkese nasip etsinKilo vermeye yönel bakalım canım belki bakarsın odagin değişince bir bakmisskn gebesin
Amin inşallahİnşallah bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin![]()